Mikor lesz végre 30 felett az áfa?
Úgy látom hogy bajban van a költségvetés. Alig jut pénz a Vodafone 600 millárdos felvásárlásra vagy a NERes csődbement bosnyák téri gigaberuházás 240 milliárdos felvásárlására.
Nem jön az eu-s pénz sem, mert nem tartjuk oda a seggünket brüsszelnek (kivéve Szájer Józsi, de láttuk is hogy elbántak vele).
Ideje lenne végre polgári felelősséget vállani és befizetni a szabadságunk árát!
Nem kell sajnálni minket. Jöhet az üzemanyag jövedékiadó emelés és a kiskereskedelmet érintő árfelhajtó adók, MI MAGYAROK nem törünk meg! A fiam kezéből is kicsavarom az utolsó kiflisarkot is ha a MAGYAR SZABADSÁGRÓL van szó.
Hajrá fidesz!
Én arra vagyok kiváncsi, hogy mi fogja az emberek ingerküszöbét elérni.
Az adó emelések nem, az már világosan látszik.
#2 Ez már kiderült. Például én se szeretném, ha az ovodáskorú gyermekemet nővé operálva találnám egyik délután amikor érte megyek.
Vagy hogy Lady Dömper tartson meseolvasást alvás előtt nekik. Szerintem ezek a fontos kérdések!
Szerintem nem lesz magasabb az ÁFA.
Pár terméknél csökkentették az áfát pld. hal, de nem érezni belőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!