Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz végre 30 felett az...

Mikor lesz végre 30 felett az áfa?

Figyelt kérdés

Úgy látom hogy bajban van a költségvetés. Alig jut pénz a Vodafone 600 millárdos felvásárlásra vagy a NERes csődbement bosnyák téri gigaberuházás 240 milliárdos felvásárlására.

Nem jön az eu-s pénz sem, mert nem tartjuk oda a seggünket brüsszelnek (kivéve Szájer Józsi, de láttuk is hogy elbántak vele).

Ideje lenne végre polgári felelősséget vállani és befizetni a szabadságunk árát!

Nem kell sajnálni minket. Jöhet az üzemanyag jövedékiadó emelés és a kiskereskedelmet érintő árfelhajtó adók, MI MAGYAROK nem törünk meg! A fiam kezéből is kicsavarom az utolsó kiflisarkot is ha a MAGYAR SZABADSÁGRÓL van szó.

Hajrá fidesz!

2023. jún. 15. 14:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Ha az ÁFA nem is lesz 30%, mivel általában már leadózott jövedelemből vásárolsz, már megtetted, amit a Fideszes holdudvar gazdagodása megkövetelt.
2023. jún. 15. 14:17
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Én arra vagyok kiváncsi, hogy mi fogja az emberek ingerküszöbét elérni.

Az adó emelések nem, az már világosan látszik.

2023. jún. 15. 14:18
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Ezeknek 2-es semmi. Posztszovjet időkben megragadt szolgalelkűekkel van tele az ország, Európa szégyenei. Az épeszű emberek már eltakarodtak innen. Én sem véletlen vagyok Németországban alapjáraton, rég elengedtem Magyarországot.
2023. jún. 15. 14:20
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Elintézem, hogy csak neked holnaptól már annyi legyen, hogy boldog légy.
2023. jún. 15. 14:23
 5/11 A kérdező kommentje:

#2 Ez már kiderült. Például én se szeretném, ha az ovodáskorú gyermekemet nővé operálva találnám egyik délután amikor érte megyek.

Vagy hogy Lady Dömper tartson meseolvasást alvás előtt nekik. Szerintem ezek a fontos kérdések!

2023. jún. 15. 14:24
 6/11 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem nem lesz magasabb az ÁFA.

Pár terméknél csökkentették az áfát pld. hal, de nem érezni belőle semmit.

2023. jún. 15. 14:25
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Ebből logikusan az következik hogy az áfa emelésből se éreznénk semmit.
2023. jún. 15. 14:28
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Így van, te alig érzel belőle valamit, viszont a költségvetésnek meg hatalmas bevétel.
2023. jún. 15. 16:15
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
Afa macimalizalva van az euban 27 szazalekra, de bejott most plusz kiskereskedelmi ado szoval nyugodtan veheted ugy h mar 30 felett van.
2023. jún. 15. 16:19
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
Az ujonan bevezetett 4 százalékos kiskereskedelmi adóval más most is 32 % az áfa.
2023. jún. 15. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!