Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » FIDESZ-esek, nem érzitek egy...

FIDESZ-esek, nem érzitek egy kicsit sem, amikor ezt a videót nézitek, hogy kegyetlenül átvertek benneteket?

Figyelt kérdés

[link]

Egy kicsit sem gondoljátok, hogy pontosan ezt csinálta veletek a FIDESZ, amiről itt Orbán beszél?

2023. jún. 15. 16:55
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
1%
Nem, mégis mi lenne az átverés? Minden oldal él a negatív kampány eszközével Magyarországon, miért lenne ez átverés.
2023. jún. 15. 18:40
 12/52 anonim ***** válasza:
86%
Nah, én hülye lipsi meg itt károgok, hogy hol a fidesz választási programja...
2023. jún. 15. 18:41
 13/52 anonim ***** válasza:
1%

Fideszesként megnéztem a videót. Le is írom a véleményem, pedig a szólás és véleményszabadságért aggodalmaskodó kérdező, és a többi hasonszőrű válaszadó le fog pontozni, tisztán politikai alapon, és gyűlöletből. Arról nem én tehetek, hogy ellenzéki berkekben divattá vált az áldemokrata hozzáállás.

A videóban Orbán arról beszél, hogy az akkori kormányzat (amelyik csak és kizárólag külföldi érdekeket képvisel) támad egy olyan ellenzéket, amelyik viszont a magyar érdekekért száll síkra. Azt aláírom, hogy elég puha módon, de ez a lényegen nem sokat változtat.

Viszont a mai kormányzat egy olyan ellenzéket kritizál, akik szintén a külföld érdekpártjai. Ennek fényében miért is kéne magam átverve érezni?

2023. jún. 15. 18:54
 14/52 anonim ***** válasza:
91%

#14: Nem pontoztalak le, viszont nem értek egyet veled. Attól, hogy a kormány 24/7 szajkózza, hogy ők a magyarok érdekeit nézik, míg az ellenzék külföldi érdekeket, még nem lesz igaz. Hogy miért? Egész egyszerűen azért, mert nem látom az eredményt, hogy olyan jó lenne nekünk, csupán a megszorításokat, magyarázkodást, a diplomáciai kapcsolataink tönkretételét és a folyamatos ellenségkép keresést, illetve hadakozást mindenkivel. Én nem egy ilyen országot szeretnék. Azt is elhiszem, hogy te úgy érzed, hogy minden rendben van és ez a jó irány.

Egyébként meghallgathatnád a 6-os válaszoló által belinkelt videót is, arról mi a véleményed? Én ezért mondom mindig, hogy Orbán és a Fidesz megváltozott, már nem azok, akik voltak és akiket kedveltem.

2023. jún. 15. 19:10
 15/52 anonim ***** válasza:
0%

15

Egyrészt 2006-ban nagyon is kézzel fogható volt, hogy a kormányzat külföldi érdekek mentén cselekszik. Tegyem fel a kérdést, hogy az a fajta politika mennyire volt nekünk jó? Vagy akkoriban ezek szerint nem követted napi szinten a politikát mint én, ha szerinted nem igaz, hogy az akkori kormányzat a külföldi érdekekért kormányzott.

"csupán a megszorításokat, magyarázkodást, a diplomáciai kapcsolataink tönkretételét és a folyamatos ellenségkép keresést, illetve hadakozást mindenkivel. "

Az milyen megszorítás, hogy a béremet nem is érinti? Meg ilyen alapon mondjon le a teljes nyugati blokk minden kormányzata, hiszen ott is megszorításokat vezettek be? Meg milyen ellenségképre gondolsz? Kreált a kormány olyan valakiről ellenségképet, amelyik sosem kötött belénk, és nem is ártott nekünk?

A 6-os videóját is megnézem. Ahhoz képest, hogy itt elvileg senki nem pontoz le a normális válaszomért, 15 perc alatt nulla százalékra kerültem. Most mondjam azt, hogy ezek után meg ne halljam ezen az oldalon, hogy az ellenzékiség mennyire demokrata?

2023. jún. 15. 19:19
 16/52 anonim ***** válasza:
94%

#16: Mások nevében nem tudok nyilatkozni, én nem pontoztalak le. A 2006-os kormánnyal sem voltam elégedett, de most nem ennek minősítéséről volt szó, hanem arról, hogy ugyanezt csinálja most ő is, mint amiről ott beszélt. Szerintem a jelenlegi kormány sem szolgálja a belföldi érdekeket, csak ezzel kampányol, mert a nép ezt akarja hallani. Ellenségképekből volt bőven. Aminek még volt is némi alapja (pl menekültek) azt sokszorosan felfújta, de ha épp nem volt téma, akkor előszedte mondjuk az óvodások nemváltását. Sokaknak az a munkájuk, hogy külföldi hírekben kutassanan a legeldugottabb cikkek után csak hogy igazolják, hogy ez egy valódi veszély. Na mindegy is.

A 6-os videóról mi a véleményed? Ennek kapcsán sem gondolod, hogy Orbán nem biztos, hogy őszinte veletek?

2023. jún. 15. 19:29
 17/52 anonim ***** válasza:
0%

16

Megnéztem a videót, és ott Orbán elég tájékozatlannak látszott. Az EU 2009-ben elismerte, hogy azt a háborút amiről a videóban beszél Orbán, Grúzia kezdte, és a grúz állítások az előzetes orosz támadásról hamisak. Így nem értem benne Orbán pattogását. Mit gondolsz?

2023. jún. 15. 19:44
 19/52 anonim ***** válasza:
7%
Kérdező! Mulatságos, hogy azt hiszed, valami nagyot alkottál és eme hitedben meg is erősödsz, amint megjelennek az ellenzéki elvbarátaid (lásd az #1-eske előre kiszámítható primitív böffenetét, amelyet már ezerszer elsütött, de még mindig nem érzi kínosnak) és szajkózzák pontosan azt, ami előre kiszámítható. A videó ugyebár 2006. novemberéből származik. Miért kellene átverésnek érezni? Minden kormány operál hasonló eszközökkel. Van aki nagyobb sikerrel, van aki kevesebbel. Az a kormány, amelyről Orbán akkor beszélt, 2010-ben hatalmasat bukott. Az akkori kormánypártok közül az egyik megszűnt (SZDSZ), a másik 1,5%-on döglődik. Ezzel szemben a Fidesz épp a negyedok 2/3-át zsebelte be és azóta is folyamatosan nyeri az időközi választásokat (legutóbb épp Tatabányán döngölték földbe az ellenzéket). Ha itt valaki nagyon át lett verve, azok bizony ti voltatok, akik elhittétek Gyurcsány ótvaros hazugságait. :)
2023. jún. 15. 20:30
 20/52 A kérdező kommentje:
Volt egy pillanat amikor azt hittem, hogy lehet Veletek értelmesen vitatkozni, de csak toljátok az ész nélküli propagandát, Gyurcsány, külföldi érdekek. Ez az ország és ez a társadalom menthetetlen. Külföldi érdekek? Ne nevettess, egy kicsi ország vagyunk, kicsi területtel, fogyó népességgel, nulla innnovációval, pénz és haderő nélkül. Lassan összeszerelő üzemnek, olcsó munkaerőnek sem felelünk meg. Úgy mantrázzátok ezeket a külföldi érdekeket mintha bárkit érdekelnénk azon kívül, hogy unják, hogy ami pénz idekerül azt ellopják, a nagyjából egységes akaratot meg elgáncsolják. Döbbenet, hogy elhiszitek, hogy valakik vagyunk, akik számítanak és akiket szánt szándékkal bántanak a gonoszok kívülről és mind a négyszáznegyvenmillió hülye, de csak Ti hárommillióan vagytok a helikopterek. Sajnálom, mármint tényleg sajnállak benneteket!
2023. jún. 15. 22:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!