Melyik állítással értesz egyet az alábbiak közül?
A válaszlehetőségekben "baloldali kormány" alatt azt értem, hogy egy olyan párt v. pártszövettség kerülne kormányra, ami benne volt a 2022-es ellenzéki összefogásban; Jakab Péter és Márki-Zay Péter pártjait is idevéve.
A Fidesz alatt meg a KDNP-t is értem mindig.
"Volt választási csalás, de nem maga az egész választás volt elcsalva"
Na, ez az amit nem tudunk mondani, ahogy mondtam itt jön képbe, hogy valaki mennyire értelmes.
Ha te bankban dolgozol és szeretnél pénzt lopni, akkor egyetlen egy számláról ellopnál összesen 1 forintot? Nyilván nem. Miért tennéd? Egy forinttal nem vagy előrébb, viszont ugyanúgy elővehetnek, ha kiderül.
Viszont, ha 10 ezer számláról veszel le mondjuk 10 forintot, akkor máris van 100 ezred.
Miért csalna a fidesz 5 szavazattal, ha nem jutnak vele előrébb? Magának árt, ha kiderül a csalás.
Az ember, akkor csal, ha amit elér a csalással az megéri annak ismeretében, amit veszíthet.
Vagyis itt sokkal nagyobb csalásról van szó.
(Egyébként a média még mindig létezik, ahol bizony rendszerszintű volt a csalás.)
"Az, hogy 100 autóbál 1-et elkap a rendőr piroson való áthajtásért, az nem azt jelenti, hogy a többi résztvevő mind átmegy a piroson"
Rossz a példa. Ha egy ember gyorshajt, akkor abból már annak az egy embernek előnye származik és a többi autó ettől az egytől független.
Nézd a bankos példám. 1 forinttal nem nyersz annyit, ami miatt megérné bíróságra kerülni lopás miatt.
Viszont, ha már milliókat tudsz leemelni úgy, hogy csak pár forintot veszel le mindenki számlájáról, akkor máris megérősebb.
A választási csalás ugyanilyen. 5 ember nem oszt nem szoroz, a fidesz sem 5 emberrel nyert, akkor miért csalna? Elvileg a jelenlegi számaikkal csalás nélkül is nyernének, akkor miért kell ezeket az eszközöket használni? Pontosan, mert nem nyernének.
Innen lehet tudni, hogy mennyire van elcsalva a valásztás.
"mutass egy hivatalos kijelentést, bármi ilyesmit ami kimondja, hogy Orbán Viktor és a Fidesz nem jogerősen van hatalmon"
Itt derüt ki, hogy mennyire nem értesz hozzá.
Ha - most a fidesztől függetlenül - csalással hatalomra kerül egy párt, akármennyire csaltak, a hivatalos az lesz, amit ők mondanak.
Aki csalt, az mindig azt mondja, hogy jogosan van ott és nem csalt, ami ha igaz, amit mond, az igaz, viszont a másik oldalról, ha azt mondják, hogy csalással van, akkor az lesz jogos.
Ebben az esetben két egymásnak ellentmondó, de attól függően, hogy mit hiszel el te, lesz jogos.
Amíg te nem hiszed el, hogy csaltak, addig nem tudok ilyet mutatni, mivel neked a hivatalos az lesz, hogy a fidesz nyert. Viszont ha nem hiszed el, akkor valójában bárki azt mondja, hogy csaltak, az hivatalos lesz.
"Orbán Viktor és a Fidesz ellen van nyomozás választási csalásban?"
Minden választáson indult, tudod, hogy hogy állt le pl. 2014-ben? 2014-ben addig vártak, amíg meghalt valaki, akinek egy minimális köze volt a választása csaláshoz és így beszüntették a nyomozást. Erről 2018-ban volt is hír.
"Az EU-ban indult komolyabb eljárás a választási csalással kapcsolatban?"
Az EBESZ kijelentette, hogy nem volt egyenlő demokratikus választás 2022-ben.
Csak mondom. Többet nem tud tenni az EU.
"Ha csalás volt, hogy-hogy nincs újraválasztás, vagy bármi?"
Te tényleg szellemi fogyatékos vagy? :DDD
Miért teszel fel olyan kérdést, amire választ adtam? Ha tudsz olvasni, akkor olvasd szépen vissza a korábbi kommentem.
"az ellenzéki oldal azóta lángba égne és folyamatosan ezt a csalást mondaná, Én nem hallom Őket sem ezt hangoztatni meg ütni az asztalt, hogy csalás volt."
Pedig minden választás után elhangzik, ezért téma minden választás előtt, hogy elindulnak.
Viszont, ha a hozzád hasonló nagyon okos gyerekek még az általam szájbarágósan leírt kommentet sem tudják felfogni, akkor mit tud kezdeni az ellenzék a hozzád hasonló ultra tájékozott emberekkel?
Csak egy példa: [link]
És akkor már itt az EBESZ is: [link]
"és egy demokratikus országban, ahol szólásszabadság van, hadd ne legyek már megvetve azért, mert különbözik a véleményünk!"
Nem véleményről, hanem tényekről beszélek.
Vélemény az, hogy két még kormányon nem volt párt milyen lehet. Pl. ha szerinted az lmp jobb lenne, mint a momentum, szerintem meg a momentum lenne jobb, akkor az véleménykülönbség.
A fidesz teljesítményét láttuk, az MSZP teljesítményét láttuk. A fidesz szarabb számokat hozott. Ez tény és nem vélemény.
Egyébként abban az országban, ahol holnap elővehetnek a közmédiában, mert olyat mondtál, ami a hatalomnak nem tetszik, ott nincs szólásszabadság.
"Én sem mondom meg Neked, hogy a cukorborsós leves szarabb, mint a rizibizi"
Igen, ez tényleg véleményről szól.
De te itt most azt állítod kb., hogy a Föld lapos és ez egy vélemény. Nem, ez nem lesz vélemény, konkrétan tudjuk, hogy nem igaz, amit állítasz.
És erről van szó a fidesz esetében, tudjuk, hogy nem igaz, hogy jobb lenne.
"2018. februárjában történt és"
Nem aláírókról, hanem támogatókról beszéltem. Ha nem érted a különbséget, akkor hagyjuk.
"Nem ilyen sorrendben a kapott szavazataik"
Egyébként a levélszavazatok ne számold, ott tudjuk tényszerűen, hogy az ellenzéki szavazatok egy része ki lett dobva.
És mind a jobbik, mind az mkkp egyetértett az oktatási minimummal. Ez interjúkból kiderült.
"Vagyis nem csak hogy nem volt a szavazatok többsége a parlamenten belül az övék"
A társadalom nem csak parlamentről szól.
"Mégis megpróbálod beadni, hogy övék volt a többség."
Mert az ővék volt.
Fidesz: 2 607 990
Az oktatási minimumot támogató pártok szavazatszáma: 2755027
Ez bizony több.
"Nem tudom miért kell olyat leírni ami ilyen könnyen megcáfolható"
Neked is ajánlom a fentebbi cikket a levélszavazatok elcsalásáról.
Sajnos azokat nem vehetjük figyelembe, mert bizonyítottan választási csalás történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!