Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik állítással értesz...

D-Mano kérdése:

Melyik állítással értesz egyet az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

A válaszlehetőségekben "baloldali kormány" alatt azt értem, hogy egy olyan párt v. pártszövettség kerülne kormányra, ami benne volt a 2022-es ellenzéki összefogásban; Jakab Péter és Márki-Zay Péter pártjait is idevéve.

A Fidesz alatt meg a KDNP-t is értem mindig.

2023. jún. 9. 07:48
A kérdező szavazást indított:
A Fidesz kormány óriási károkat okoz az országnak, de egy baloldali kormány még rosszabb lenne.
Egy baloldali kormány óriási károkat okozna az országnak, de mégis jobb lenne, mint a Fidesz.
Az egyetlen párt, ami valóban a haza érdekeiért dolgozik, az a Mi Hazánk Mozgalom.
Nincs kivétel: minden jelenlegi parlamenti párt nagyon kártékony lenne az országnak, ha kormányra kerülne/ kormányon maradna.
28 szavazat
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
76%
Egyikkel se.
2023. jún. 9. 07:50
 2/32 anonim ***** válasza:
3%
Biden kormány legyen!🤣🤣🤣
2023. jún. 9. 07:53
 3/32 anonim ***** válasza:
54%
Olyan válasz miért nincs, hogy Orbán Trianonnal lett egyenlő és egyik más politikus sem volt képes, ilyen károkat okozni az országnak?
2023. jún. 9. 07:56
 4/32 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, az egyoldalú és teljesen elfogult választási lehetőségeid helyett mi lenne ha meghagynád az értelmes válaszok lehetőségét legközelebb?

Az ilyen baromságokkal csak a buta, szélsőséges gondolkodásúak érthetnek egyet.

2023. jún. 9. 08:00
 5/32 anonim ***** válasza:
0%

Jó lenne, ha kettő opció is választható lenne.

Az egyes az tuti, meg a hármas is.

2023. jún. 9. 08:04
 6/32 anonim ***** válasza:
70%
Ez szerintem pont nem szélsőséges. Szélsőséges az aki mondjuk a Fideszben csak az apokalipszist látja, vagy az, aki Orbán Viktorban látja az Istent és a haza megmentőjét. Ehhez képest a válaszlehetőségek nem istenítik Orbánt, nem is gyalázzák, nem istenítik az ellenzéket, nem is gyalázzák. Szerintem a Fidesz nem vezeti jól az országot, a pártot és a párttagokat tartja előrébb a Nép és az Országgal szemben, ellenben egy stabil, kiforrott, jól berendezkedett párt míg az Ellenzék egy darab csonton is egymás torkának ugrik. Elég csak megnézni a választásokat amikor kikaptak. Mindenki a másikra mutogatott. Akik nem tudják kezelni a vereséget, azoknak nem való a győzelem. A Fidesz szar, de egy rendezett szar, az Ellenzék meg egy fos, de egy szét folyt fos. A kisebb rossz a Fidesz.
2023. jún. 9. 08:12
 7/32 A kérdező kommentje:

A válaszlehetőségekkel inkább a rendszerkritikusok gondolkodásáról szeretnék képet kapni.

Akiknek pedig nem tetszenek a válaszlehetőségek, azok kifejthetik kommentben, hogy miért jó rendszer-konformnak lenni.

2023. jún. 9. 08:33
 8/32 anonim ***** válasza:
36%

#7 Nem sikerült megértened, akkor leegyszerűsítem.A válaszaid olyanok, mintha aközött lehetne csak választanod, hogy "az ég zöld és emiatt a tehenek a hibásak", "az ég zöld, mert a tehenek és a sirályok sokat szarnak", "nekem jó, hogy zöld az ég mert szeretem a sok szart amit a tehenek csinálnak, a problémát a sirályok okozzák a maguk szarával". Közben az alap hazugság, mert az ég nem is zöld és az ég színének semmi köze sem a sirályokhoz sem a tehenekhez.

De majd ugye kommentben leírhatja aki nem ért ezekkel a válaszokkal egyet.

2023. jún. 9. 08:56
 9/32 anonim ***** válasza:
74%
8-as. Szerinted nem okoz kárt a Fidesz? Vagy melyik ponttal nem értesz egyet? Mi a Te álláspontod? Engem tényleg érdekel.
2023. jún. 9. 09:06
 10/32 anonim ***** válasza:
52%
#9 Mi nem volt világos a 8-as komment mondataiból? Szívesen elmagyarázom ha megmondod melyik mondatot nem érted. Mert semmi köze ahhoz amiket most számon kérsz rajta.
2023. jún. 9. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!