A válaszlehetőségekben "baloldali kormány" alatt azt értem, hogy egy olyan párt v. pártszövettség kerülne kormányra, ami benne volt a 2022-es ellenzéki összefogásban; Jakab Péter és Márki-Zay Péter pártjait is idevéve.
Olyan válasz miért nincs, hogy Orbán Trianonnal lett egyenlő és egyik más politikus sem volt képes, ilyen károkat okozni az országnak?
2023. jún. 9. 07:56
4/32 anonim válasza:
Kérdező, az egyoldalú és teljesen elfogult választási lehetőségeid helyett mi lenne ha meghagynád az értelmes válaszok lehetőségét legközelebb?
Az ilyen baromságokkal csak a buta, szélsőséges gondolkodásúak érthetnek egyet.
2023. jún. 9. 08:00
5/32 anonim válasza:
Jó lenne, ha kettő opció is választható lenne.
Az egyes az tuti, meg a hármas is.
2023. jún. 9. 08:04
6/32 anonim válasza:
Ez szerintem pont nem szélsőséges. Szélsőséges az aki mondjuk a Fideszben csak az apokalipszist látja, vagy az, aki Orbán Viktorban látja az Istent és a haza megmentőjét. Ehhez képest a válaszlehetőségek nem istenítik Orbánt, nem is gyalázzák, nem istenítik az ellenzéket, nem is gyalázzák. Szerintem a Fidesz nem vezeti jól az országot, a pártot és a párttagokat tartja előrébb a Nép és az Országgal szemben, ellenben egy stabil, kiforrott, jól berendezkedett párt míg az Ellenzék egy darab csonton is egymás torkának ugrik. Elég csak megnézni a választásokat amikor kikaptak. Mindenki a másikra mutogatott. Akik nem tudják kezelni a vereséget, azoknak nem való a győzelem. A Fidesz szar, de egy rendezett szar, az Ellenzék meg egy fos, de egy szét folyt fos. A kisebb rossz a Fidesz.
2023. jún. 9. 08:12
7/32 A kérdező kommentje:
A válaszlehetőségekkel inkább a rendszerkritikusok gondolkodásáról szeretnék képet kapni.
Akiknek pedig nem tetszenek a válaszlehetőségek, azok kifejthetik kommentben, hogy miért jó rendszer-konformnak lenni.
2023. jún. 9. 08:33
8/32 anonim válasza:
#7 Nem sikerült megértened, akkor leegyszerűsítem.A válaszaid olyanok, mintha aközött lehetne csak választanod, hogy "az ég zöld és emiatt a tehenek a hibásak", "az ég zöld, mert a tehenek és a sirályok sokat szarnak", "nekem jó, hogy zöld az ég mert szeretem a sok szart amit a tehenek csinálnak, a problémát a sirályok okozzák a maguk szarával". Közben az alap hazugság, mert az ég nem is zöld és az ég színének semmi köze sem a sirályokhoz sem a tehenekhez.
De majd ugye kommentben leírhatja aki nem ért ezekkel a válaszokkal egyet.
2023. jún. 9. 08:56
9/32 anonim válasza:
8-as. Szerinted nem okoz kárt a Fidesz? Vagy melyik ponttal nem értesz egyet? Mi a Te álláspontod? Engem tényleg érdekel.
2023. jún. 9. 09:06
10/32 anonim válasza:
#9 Mi nem volt világos a 8-as komment mondataiból? Szívesen elmagyarázom ha megmondod melyik mondatot nem érted. Mert semmi köze ahhoz amiket most számon kérsz rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!