Schilling Árpád és Sárosdi Lill avalóban árufeltöltők egy helyi kisboltban?
Ezt írta Rákay Philip. Ma azt mondta egy színész csaj, hogy nem igaz mert rendeztek már. Kinek lehet igaza?
Mi lehet igaz? Hol lehet relevánsan utánanézni? Tudna valaki linkelni olyan prejekteket, amiben Sárosdi és Sillinget felsorolják, mint résztvevőket? [link]
20 Az ország kultúrális fejlődésére minden ország szán közpénzt. Miért itthon ne legyen?
Az IMBD-én pedig a sok dk párt aktivista szavazta le agyatlanul. Már a premiuer előtt mikor még nem is látták a filmeket
"Az ország kultúrális fejlődésére minden ország szán közpénzt. Miért itthon ne legyen?"
Nem azt írtam hogy ne legyen, hanem azt, hogy ne ilyen tehetségtelen senkik használják fel a rá szánt közpénzt. Vagy mindegy kinek adják, mert mindenki ilyen tehetségtelen? Az még nagyobb szégyen lenne.
"Az IMBD-én pedig a sok dk párt aktivista szavazta le agyatlanul. Már a premiuer előtt mikor még nem is látták a filmeket"
Ezzel megint két lehetőséget látok: az egyik, hogy ilyen rengeteg DK-pártaktivista van, és ilyen kevés Fidesz-pártaktivista, amit aligha hiszek el, tekintve, hogy a Fidesz tol milliárdokat az aktivisták pénzelésébe, nem a DK. A másik lehetőség pedig az, hogy a fideszes pártaktivistákat annyira sem érdekli az Aranybulla, hogy beszálljanak a pontozóversenybe.
Szerinted melyik a valós oka annak, hogy az Aranybulla 1.2 ponton áll az IMDB-n?
18:
"Természetesen ez nem menti fel az említett két rendezőt - már ha van mi alól felmenteni őket. Én nem ismerem a munkásságukat, lehet hogy jók, lehet hogy nem. Nem is igazán érdekel."
Tehát nem ismered, nem is érdekel, de azért kész tény, hogy a Philip rendezése csak rosszabb lehet. Balos érvelő :D
@23 megmutatnad kerlek, hol irtam olyat, hogy RF csak rosszabb lehet? En nem emlekszem hogy ilyet irtam volna.
De leirom meg egyszer, csak a te kedvedert:
Nem erzem helyenvalonak a rendezoi kritikat egy olyantol, aki nyilvanvaloan nem ert a rendezeshez.
Sikerult vegre megertened, mi a problemam?
24: tehát egyem meg a sz_rt is, ha azt hoznak ki nekem az étteremben, hiszen nem értek a főzéshez?
Ennyi erővel te miért ítéled meg Rákayt, amikor neked sincs közöd a rendezéshez?
Aranyos a butaságod, ahogy minden kijelentéseddel saját magadnak mondasz ellent.
"Ennyi erővel te miért ítéled meg Rákayt, amikor neked sincs közöd a rendezéshez?"
Nem én ítéltem meg - nem én vagyok az IMDB egy személyben.
De az IMDB-n sem rendezők szavaznak zömével, ez talán egyértelmű. Mégis erre a pontszámra hivatkoztál az Aranybulla esetében.
Szóval akkor mi is a helyzet? A neked kedves adat esetében nem merül fel, hogy legyen rendező az ítész?
"De az IMDB-n sem rendezők szavaznak zömével, ez talán egyértelmű. Mégis erre a pontszámra hivatkoztál az Aranybulla esetében."
Az IMDB-n olyan emberek értékelnek, akik megnézték az Aranybullát. Nyilván, ha a köznek készül, akkor a köz kritikája is mérvadó, hiszen az ő szórakoztatásukra-oktatásukra készült az Aranybulla filmváltozata. Ha a túlnyomó többségnek nem tetszik, akkor bizony az egy vacak rendezés, vacak performansz, ez a helyzet.
Vagy szerinted a hivatásos filmkritikusoknak készült az Aranybulla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!