Schilling Árpád és Sárosdi Lill avalóban árufeltöltők egy helyi kisboltban?
Ezt írta Rákay Philip. Ma azt mondta egy színész csaj, hogy nem igaz mert rendeztek már. Kinek lehet igaza?
Mi lehet igaz? Hol lehet relevánsan utánanézni? Tudna valaki linkelni olyan prejekteket, amiben Sárosdi és Sillinget felsorolják, mint résztvevőket? [link]
15: nem.
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy Rákay Philip sz_r rendezése miért menti fel Schillinget és Sárosdit?
@17 Rákay Tehetségtelen Filip majd akkor lesz jogosult kritizálni más rendezőket, ha majd ő maga is képes lesz eladható valamit rendezni. Egyelőre csinált pár nézhetetlen hulladékot temérdek közpénzből, de azért nagy mellénnyel kritizál más rendezőket. Csak ennyi - már ha a kérdés hozzám szólt (@16 voltam).
Természetesen ez nem menti fel az említett két rendezőt - már ha van mi alól felmenteni őket. Én nem ismerem a munkásságukat, lehet hogy jók, lehet hogy nem. Nem is igazán érdekel. Azt viszont nagyon nem érzem helyénvalónak, hogy egy bizonyítottan tehetségtelen figura kritizál más művészeket.
@19 A szakma csináljon magának saját pénzből hulladékot, ne az én pénzemből fizessék az ilyen kóklereket. Az imdb pedig azt mutatja, hogy a nézők 80-90%-a hulladéknak tartják Rákay Tehetségtelen Filip performanszát.
Tehát két lehetőség van. Vagy csak a balosok értékelték a filmet, tehát annyira hulladék, hogy a jobboldaliak még csak nem is kíváncsiak rá. Vagy pedig maguk a jobbosok is hulladéknak tartják, ezért áll egy pont akármennyin az értékelés. Mint látod, mindegy melyik eset áll fenn, egyik sem azt bizonyítja, hogy csak a gyűlölet beszélne belőlem, hanem mindkettő azt, hogy Rákay Filipke bizony egy tehetségtelen nulla. Vagy ha az értékelés ellenére is úgy gondolod, hogy csak a gyűlölet beszél belőlem, akkor bizony azt is el kell fogadnod, hogy a jobbosok is ugyanúgy gyűlölik Filipkét, hiszen ők is lepontozták az Aranybullát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!