Nem gondoljátok, hogy szavazáskor és választáskor tekintettel kellene lenni arra, is, hogy ez milyen hatással van a színészeinkre?
Figyelt kérdés
Most, hogy nyert a fidesz, nem jön vissza Schilling Árpád és Sárosdi Lilla. Franciaországot gazdagítják a művészetükkel, és mi ezzel is szegényebbek vagyunk. Fideszesek, ti nem érzitek problémának, mekkora traumát okoztatok ezeknek a nagyszerű művészeknek?2022. ápr. 6. 10:05
2/7 anonim válasza:
Nem is tudom mi lesz ezzel az országgal nélkülük.
3/7 anonim válasza:
Somlay Artúrt is nagyon megviselte a kékcédulás választás végeredménye, ezért gyorsan elfogadta 1948-ban a Kossuth-díjat, s nehogy valaki félreértse őt, 1951-ben is.
4/7 anonim válasza:
Ellenzéki vagyok, de mások döntéseiért nem vagyok felelős. Mindenki ott él, ahol akar vagy ahol tud.
5/7 anonim válasza:
Sárosdival mást lehetne kezdeni.
De mit akarsz, ma már az utcáról bemegy valaki és pont olyan jó filmet csinálnak mint a többi szakképzett ripaccsal.
7/7 anonim válasza:
Nem. A színészek sincsenek tekintettel arra, hogy velem mi lesz, ha x-re szavaznak. És bármelyikünk van olyan ember, mint bármelyik színész, - a különbség csak annyi, hogy aki nem színész, az más szakmában, munkakörben érvényesülve él. A színész nem egy "különleges, ritka állatfaj", - ami külön védelemre szorulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!