Schilling Árpád és Sárosdi Lill avalóban árufeltöltők egy helyi kisboltban?
Figyelt kérdés
Ezt írta Rákay Philip. Ma azt mondta egy színész csaj, hogy nem igaz mert rendeztek már. Kinek lehet igaza?
Mi lehet igaz? Hol lehet relevánsan utánanézni? Tudna valaki linkelni olyan prejekteket, amiben Sárosdi és Sillinget felsorolják, mint résztvevőket? [link]
2023. jún. 8. 13:13
1/30 anonim válasza:
"Ezt írta Rákay Philip."
Annak a fickónak azt se hidd el, amit kérdez.
Egyébként pont ma olvastam a Blikkben, hogy Gryllus Dorka cáfolta ezt az állítást.
Legalább nem csalódtam Rákayban. Ő megbízhatóan mindig hazudik.
2/30 A kérdező kommentje:
A Sárosdi Lillát nem Nagy Blankával keveri? Úgy hallottam Nagy Blanka is árufeltőltő
2023. jún. 8. 13:17
3/30 A kérdező kommentje:
1 Mármint cáfolta, hogy ezt mondta volna?
2023. jún. 8. 13:18
4/30 anonim válasza:
Kérdező, te fogyatékos vagy?
Gryllus cáfolta Rákay állítását.
5/30 anonim válasza:
Mert kik ezek a nők politikusok?
6/30 A kérdező kommentje:
Úgy lehet cáfolni, ha bizonyítasz az állításod mellé. Nem linkelt semmit. Semmi konkrétot nem írt, hol dolgozott volna. Lehet ilyen noname underground ostobaságokba. Te ha olyan okos vagy tudsz linkelni?
2023. jún. 8. 13:22
7/30 anonim válasza:
A kettő nem zárja ki egymást. Azért mert vannak/voltak szerepeik, rendezői munkáik, még nem biztos, hogy abból folyamatosan meg tudnak élni, és kell vállalniuk mellette úgymond civil munkát is.
9/30 A kérdező kommentje:
Politikai rovatban olvastam a hírekbe ezért gondolom az. Tévednék?
2023. jún. 8. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!