Sárosdi Lilla újra előbújt? Ez is csak egy "coming out"? Minden most kezdődik el?
2017. dec. 18. 17:15
1/18 anonim válasza:
csak egy újabb sz*ros provokáció
2/18 A kérdező kommentje:
Nekem olyan hasonlat jutott eszembe, hogy ezt is 20 évig tartotta a szájában, mielőtt kiköpné?
2017. dec. 18. 17:34
3/18 anonim válasza:
Nem ezt nem kellett húsz évig tartogatni. Tudod ez egy reakció egy bizonyos Pöócs posztjára. De ez le is van a linkeden írva, már ha el tudod olvasni...
4/18 A kérdező kommentje:
Reakciós? Ezért írtam, hogy most bújt elő? Eddig hol volt? Pont "karácsony" idején kell ilyennel disznólkodni?
2017. dec. 18. 17:54
5/18 anonim válasza:
csák én vagyok úgy hogy ezt viccesnek találom?
6/18 A kérdező kommentje:
Beszélni azért ugye lehet róla, annak ellenére hogy te tréfásnak találod?
2017. dec. 18. 18:11
7/18 anonim válasza:
már miértne lehetne? de attól még vicces
8/18 anonim válasza:
Dehát, Pócs is most, karácsony idején tette ki a posztját. Mikor reagájon rá Sárosdi? Jövőre?
9/18 A kérdező kommentje:
20 év múlva, mint a másikra.
Úgy lenne következetes.
2017. dec. 18. 19:33
10/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem vicces, hanem szexi. Mindkettő nagyon férfias, felizgatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!