Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetne népszavazást kezdemény...

Lehetne népszavazást kezdeményezni a Pride betiltásáról?

Figyelt kérdés
Végülis elég nyilvánvaló, hogy provokáció és sok jóérzésű ember ízlését sérti. Ha a többség támogatná, akkor meglehet lépni ezt?

2023. jún. 7. 18:22
 81/91 anonim ***** válasza:
95%

A "magukat elfogadónak tartó libsik" nem akarják betiltani a te vallásodat és nem akarják rád kényszeríteni a világnézetüket és nem tartják undorítónak.

Ha majd egyszer elfogadod, hogy a tereemtés nem úgy működött ahogy gondolod, hanem fordítva, meg fogsz lepődni, hogy minden a helyére kerül, amiről most nem szeretsz beszélni, mert ellentmondás a vallásodban és ez összezavar.

2023. jún. 18. 13:57
 82/91 anonim ***** válasza:
6%
81. Semmi bajod a vallásos emberekkel, de azért beszólogatsz itt nekik a GYIK-en, mert tudod, hogy személyesen ez már nem menne..
2023. jún. 18. 17:35
 83/91 anonim ***** válasza:
95%

Fordítva üélsz a lovon. Nem én kezdtem azzal, hogy Isten mindent jól teremtett, hanem a vallásos ember(ek)...csak nem hagytam szó nélkül. Ki tudja, hátha elgondolkoznak azon amit írtam.

2023. jún. 18. 18:48
 84/91 anonim ***** válasza:
13%
Húha, megváltottad a világot azzal, hogy beszóltál a tisztességes keresztényeknek. Zseni vagy.
2023. jún. 18. 19:12
 85/91 anonim ***** válasza:
86%

"Húha, megváltottad a világot azzal, hogy beszóltál a tisztességes keresztényeknek"

Minő arrogáns szavak egy tisztességes, szerény kereszténytől.

2023. jún. 18. 19:53
 86/91 anonim ***** válasza:
8%
Szerényt nem mondtam, de mondjuk nálatok libsiknél a belemagyarázás az egy alap, szóval nem lep meg.
2023. jún. 18. 20:09
 87/91 anonim ***** válasza:
84%

"Szerényt nem mondtam, de mondjuk nálatok libsiknél a belemagyarázás az egy alap, szóval nem lep meg."

Tudom, hogy nem mondtad, mert nem vagy az, hiszen a szerény emberek intelligensek

2023. jún. 18. 20:27
 88/91 anonim ***** válasza:
7%
Kár, hogy csak itt nagy a szátok, de azért a választást meg elveszítettétek kétharmaddal.
2023. jún. 18. 20:28
 89/91 anonim ***** válasza:
82%

"Kár, hogy csak itt nagy a szátok, de azért a választást meg elveszítettétek kétharmaddal."

A választáshoz te vagy én kevesek lettünk volna, ott az ország többsége döntött. Tudom, hogy ha besülsz egy vitában, akkor könnyű olyan dologról beszélni, amit nem te (legalábbis egyedül) értél el és vicces, hogy erre büszke is vagy.

2023. jún. 18. 20:42
 90/91 Kroms ***** válasza:
0%
Elméletileg lehetne népszavazni róla, de reálisan nem fog akkor sem történni semmi, mivel a Shame vonaglás a felforgató háttérhatalom első számú szívügye. Még a nálunk sokkal "homofóbabb" szerbeknél sem sikerült elérni, hogy be legyen tiltva.
2023. szept. 30. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!