Lehetne népszavazást kezdeményezni a Pride betiltásáról?
A "magukat elfogadónak tartó libsik" nem akarják betiltani a te vallásodat és nem akarják rád kényszeríteni a világnézetüket és nem tartják undorítónak.
Ha majd egyszer elfogadod, hogy a tereemtés nem úgy működött ahogy gondolod, hanem fordítva, meg fogsz lepődni, hogy minden a helyére kerül, amiről most nem szeretsz beszélni, mert ellentmondás a vallásodban és ez összezavar.
Fordítva üélsz a lovon. Nem én kezdtem azzal, hogy Isten mindent jól teremtett, hanem a vallásos ember(ek)...csak nem hagytam szó nélkül. Ki tudja, hátha elgondolkoznak azon amit írtam.
"Húha, megváltottad a világot azzal, hogy beszóltál a tisztességes keresztényeknek"
Minő arrogáns szavak egy tisztességes, szerény kereszténytől.
"Szerényt nem mondtam, de mondjuk nálatok libsiknél a belemagyarázás az egy alap, szóval nem lep meg."
Tudom, hogy nem mondtad, mert nem vagy az, hiszen a szerény emberek intelligensek
"Kár, hogy csak itt nagy a szátok, de azért a választást meg elveszítettétek kétharmaddal."
A választáshoz te vagy én kevesek lettünk volna, ott az ország többsége döntött. Tudom, hogy ha besülsz egy vitában, akkor könnyű olyan dologról beszélni, amit nem te (legalábbis egyedül) értél el és vicces, hogy erre büszke is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!