Lehetne népszavazást kezdeményezni a Pride betiltásáról?
"Isten jót teremtett. Ti tettétek tönkre."
De a te világnézeted szerint isten teremtett mindent, tehát ő tett minket olyanná, amilyenek vagyunk.
ha mindent és mindenkit isten teremtett akkor a betegségeket és beteg embereket ki teremtette? végső soron a világnézeted szerint az általad "betegnek" titulált emberek az istened kegyelméből és akaratából léteznek.
erről mit halottál, mit mondtak neked a templomban, ahová bőszen viszed "kussban" a gyereked is?
Niki
Tisztelt kérdező! Kérlek, oszd meg velem, téged hogyan provokál a pride? Szeretném érteni. Én ugyanis még azt sem tudom, hol és mikor van. Tudod miért? Mert nem érdekel.
Esetleg cselekedj így és nem fogsz idegeskedni miatta!
Engem személy szerint a "békemenet" jobban irritál, de azzal sem foglalkozom. Tudod, hogy miért? Mert mindenkinek jogában áll kifejezni a hovatartozását, legyen az politikai, vagy magánéleti jellegű.
Provokálni csak azt lehet, aki hagyja.
Bécsben most volt egy hétig. És jó nagy buli volt.
Tegnap több mint 360 ezren vonultak a Ringstraßén. Pedig az jó hosszú ám.
Nem volt balhé, hanem jó kedv volt és vidámság.
Ezt csak azért írtam le, hogy te és a többi fóbiás kedvére fröcsöghessen habzó szájjal.
Istent az ember teremtette a saját képére. Azért olyan zavarosak, ellentmondásosak a vallások amilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!