Lehetne népszavazást kezdeményezni a Pride betiltásáról?
Figyelt kérdés
Végülis elég nyilvánvaló, hogy provokáció és sok jóérzésű ember ízlését sérti. Ha a többség támogatná, akkor meglehet lépni ezt?2023. jún. 7. 18:22
91/91 anonim válasza:
Tavaly a másfél pipás "tisztességes keresztény" egy másik kérdésnél egyenesen a queer közösség elleni támadásokra uszított. Ezután és belengettem neki a feljelentést, amitől úgy a gyatyájába csinált, hogy privát üzenetben kért bocsánatot :D Ekkor már viszketett a tenyerem, így megtrollkodtam ezt a turbómagyar hülyegyereket több mindennel, és úgy beégettem, ahogy csak lehetett. Ez egy troll. Nincsenek gyerekei, templomba sem jár, egy igazi nyomorult kis senki :D Maximum álmodozik arról, hogy a nője főz neki, míg ő tv előtt döglik. A kis incelke :D Az anyján kívül nőt sem látott még a kis pondró :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!