Mi történne az országgal, ha kikerülnénk az Atlanti szövetségi rendszerből (EU/NNATO), de időközben Anyácska is összeomlásra kerülne?
"Fogalmam sem volt arról, hogy normális vita helyett igyekszel mindenbe belekötni, csak érvelned ne kelljen."
Már bocs, de a vita egyik feltétle az, hogy ugyanarról beszéljünk. Az, hogy te nem ismered rengeteg szó jelentését, mert tájékozatlan vagy, kizár minden értelmes vitát. Sajnos itt kell elmagyarázni neked mindent, ez meg inkább oktatás, mint vita. Szóval mielőtt vitát szeretnél, legyél felkészült és tájékozott. Valamint tudd, hogy miről beszélsz.
"Ezek szerint náci az origo, a 24.hu, sőt még a kedvenc pártod is."
Még mindig nem vagyok DK-s. A vitához értő olvasás is szükséges, amint látom neked az sincs meg. Tehát ha vitát szeretnél, akkor értsd is meg azt, amit a másik ír. Neked eddig ez nem sikerült, ezzel a mondatoddl is csak ezt bizonyítod.
"Ha átmegyek a szomszédba kölcsönkérni egy kis borsot, a szomszéd sem gondolja, hogy belévágok egy kést. Ezek szerint akkor is megbüntethetnek?"
Ez sehogy nem jön ide. Még analógiát sem tudsz felhozni. Ebben is készülj fel légyszíves, ha vitázni akarsz.
"Olvastam róluk a hozzád hasonló magyargyűlölőktől, de attól még ezek hazugságok. Az ellenségeink terjesztik őket, pl. te."
Látod ez (is) a különbség köztünk: neked mindenki ELLENSÉG, aki nem ért veled egyet. Tudod ki ilyen még? A haverod, a fidesz. Én nem tekintek rád ellenségként, nem akarok harcolni veled, mint látod itt is csak tanítani próbállak (az információ befogadása a te feladatod, nem tudom, hogy képes vagy-e rá - egyelőre úgy tűnik, hogy nem). Partnerként sem egyelőre, mert nem érsz fel arra az értelmi színvonalra, hogy partnerként (nem, nem olyan partnerként) tekintsek rád. És mindezek után te magyarnak véled magad. Fogalmad sincs a magyargyűlöletről, viszont sokszor olvashattad a szót, mert nagyon beragadt. Mostmár biztosan elhiszed, és aki veled egy szinten van, azok szintén. Sajnálom, hogy te semmit sem vagy hajlandó tenni azért, hogy a magyarságot egy intelligens, kultúrált népnek ismerjék el a világon. Sajnálom, hogy te itt azt próbálod bizonyítani, hogy a magyarok mennyire hülyék. De nem sikerült ezt bizonyítanod, mert itt nem a magyarok hülyék, csak te. Miért gyűlölöd tehát a magyarokat? Miért nem akarod, hogy mások jó véleménnyel legyenek rólunk? Miért nem akarod, hogy mások ne nézzenek le minket? Miért akarod azt bizonyítani, hogy a magyar egy bugris balkáni nép, ha egyszer nem így van? Hiszen megannyi híres és nagy embert, tudóst adtunk a világnak, akik téged olvasva biztosan forognak a sírjukban. Megannyi értelmes ember él Magyarországon, akik megrökönyödve olvassák az itteni írásaidat. Miért nem akarsz közéjük tartozni?
"Már bocs, de a vita egyik feltétle az, hogy ugyanarról beszéljünk."
Ahogy az is, hogy ne hazudozzunk vagy ne értsük félre szándékosan a másikat.
"Még mindig nem vagyok DK-s."
Én is szégyellném a helyedben, talán le is tagadnám :D
"Ez sehogy nem jön ide. Még analógiát sem tudsz felhozni. Ebben is készülj fel légyszíves, ha vitázni akarsz."
Persze, hogy nem, csak meg akartam mutatni, milyen az, amikor egy hozzád hasonló hülyegyerekkel vitázol, aki mindenbe beleköt és mindent szándékosan félreért.
"Látod ez (is) a különbség köztünk: neked mindenki ELLENSÉG, aki nem ért veled egyet."
Aki gyűlöli a nemzetemet, illetve engem is a származásom miatt, az mégis mi lenne, ha nem ellenség?
"A haverod, a fidesz."
Már konkrétan leírtam korábban, hogy mihazánkos vagyok, de ezek szerint az sem jutott el a csepp agyadig :D Oké, te is tagadod, hogy DK-szavazó vagy, viszont te szó szerint az ő propagandájukat és hazugságaidat mondod vissza, míg az én álláspontom köszönő viszonyban sincs a Fideszével.
"Miért gyűlölöd tehát a magyarokat? Miért nem akarod, hogy mások jó véleménnyel legyenek rólunk? Miért nem akarod, hogy mások ne nézzenek le minket? Miért akarod azt bizonyítani, hogy a magyar egy bugris balkáni nép, ha egyszer nem így van?"
Ezt nekem kellene kérdeznem tőled (meg is tettem már), hiszen te terjesztesz alávaló hazugságokat rólunk magyarokról.
"Persze, hogy nem, csak meg akartam mutatni, milyen az, amikor egy hozzád hasonló hülyegyerekkel vitázol,"
Maximum szeretnél te ugyanazon az értelmi szinten lenni mint én :) Dehát oldalak óta egy értelmes gondolatod sincs. Csak az akadt be, hogy "hazug", "dk-s", "magyarellenes". Ez a te "vita"kultúrád. Pedig még a vitát sem tudod, hogy mi az.
""Még mindig nem vagyok DK-s."
Én is szégyellném a helyedben, talán le is tagadnám :D"
Tehát akkor nem tagadod, hogy végül DK-s vagy? Számomra egy kutya. A DK tarja hatalmon a fideszt, akinek az egyik kis nyúlványa a "mi" hazánk, hogy akinek a fidesz nem elég náci, nem elég konteós, az is tudjon valakire szavazni. De végülis ami összetartozik, az összetartozik.
"Aki gyűlöli a nemzetemet, illetve engem is a származásom miatt, az mégis mi lenne, ha nem ellenség?"
Végülis kimondhatom azt, hogy a románokat (és most a románokra gondolok), azokat lehet, hogy úgy enblock gyűlölöm. Így téged is. Mert legalább annyira váltogattad itt az elmúlt oldalakon a nézeteidet, mint ahogy a köpönyegforgatók szokták.
"Ezt nekem kellene kérdeznem tőled (meg is tettem már), hiszen te terjesztesz alávaló hazugságokat rólunk magyarokról."
De ezt én kérdeztem tőled. Sajnálom, hogy egyszerű kérdésekre sem vagy képes válaszolni, csak terelni és betanult mantrákat ismételgetni, mint a bolondok. Bolond vagy? Van papírod is róla?
"Maximum szeretnél te ugyanazon az értelmi szinten lenni mint én :)"
Néha valóban irigylem a magadfajtákat a boldog tudatlanságotok miatt :)
"Tehát akkor nem tagadod, hogy végül DK-s vagy? Számomra egy kutya."
Ha az lennék, egyetértenék veled mindenben :)
"A DK tarja hatalmon a fideszt"
Ebben az egyben tényleg egyetértek. Ezek szerint neked jó a Fidesz-kormány, különben miért szavaznál a DK-ra?
"a fideszt, akinek az egyik kis nyúlványa a "mi" hazánk, hogy akinek a fidesz nem elég náci, nem elég konteós, az is tudjon valakire szavazni."
És még te konteósozol le másokat, amikor egy ilyen idióta konteót simán benyalsz :D
"Végülis kimondhatom azt, hogy a románokat (és most a románokra gondolok), azokat lehet, hogy úgy enblock gyűlölöm. Így téged is."
Román vagyok? Jó tudni :D
"De ezt én kérdeztem tőled. Sajnálom, hogy egyszerű kérdésekre sem vagy képes válaszolni, csak terelni és betanult mantrákat ismételgetni, mint a bolondok. Bolond vagy? Van papírod is róla?"
Ezt megint csak én írhatnám neked. Egyetlen kérdésre sem válaszoltál, egyetlen érvet sem hoztál fel, amióta az időmet pazarlom rád, csak terelsz, hazudozol és értetlenkedsz.
"Ha az lennék, egyetértenék veled mindenben :)"
Ezzel is csak azt bizonyítod, hogy nem gondolkodsz. Mindent elfogadsz feltétel nélkül, amit a kis kedvenced mond. Ha azt mondja ugorj a kútba, mert az jó, akkor beleugrsz. Ebben mi az értelmes dolog?
"Ebben az egyben tényleg egyetértek. Ezek szerint neked jó a Fidesz-kormány, különben miért szavaznál a DK-ra?"
Most elmegyek amellett, hogy mégegyszer leírjam, de: a fidesz-dk párost semmilyen formában nem tudom támogatni, mivel egy posványban tartják az országot. Ha most egy DK-stb korccsal leváltanánk a fideszt, annak utána ismét egy fidesz kormány lenne a végeredménye. Értem, hogy neked, románnak, tetszik az, hogy az exMSZMP-sek irányják Magyarországot, de ez semmiképpen sem tudja előrevinni az országot. A begyüpösödött agyú, még a fidesznél is rosszabb "mi" hazánkos komcsi-náci-konteóhalmaz szintén nem játszik, az országot és a magyarságot semmiképpen sem képesek előrevinni.
"Román vagyok? Jó tudni :D"
Amennyire én DK-s vagyok, annyira vagy szőröstalpú.
"Egyetlen kérdésre sem válaszoltál, egyetlen érvet sem hoztál fel, amióta az időmet pazarlom rád, csak terelsz, hazudozol és értetlenkedsz."
Te a román kettőt nézed ezekszerint. Milyen az adás? Laci ennyit mondott, hogy nem kell elolvasni semmit, mert akkor nincs probléma a szövegértéssel?
"Ezzel is csak azt bizonyítod, hogy nem gondolkodsz. Mindent elfogadsz feltétel nélkül, amit a kis kedvenced mond. Ha azt mondja ugorj a kútba, mert az jó, akkor beleugrsz. Ebben mi az értelmes dolog?"
Mondod te, aki egy az egyben a gyurcsányi propagandát böfögöd vissza.
"Most elmegyek amellett, hogy mégegyszer leírjam, de: a fidesz-dk párost semmilyen formában nem tudom támogatni, mivel egy posványban tartják az országot."
Én meg már írtam erre, hogy akkor nem értem, miért szavazol mégis a DK-ra.
"Amennyire én DK-s vagyok, annyira vagy szőröstalpú."
Előbbi mellett szól az, hogy a DK-ra szavazol, tehát dokumentum van róla. Nálam viszont garantálom, hogy nem találnál oláh személyit.
57 - Ne reklamálj, te választottad, te akartad!:)
Te mondtad, hogy szereted a kihívásokat...:)
Én szóltam időben, hogy ezzel ne pazarold az idődet!
Egy fidkányt könnyebb agyonütni, mint meggyőzni...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!