Mi történne az országgal, ha kikerülnénk az Atlanti szövetségi rendszerből (EU/NNATO), de időközben Anyácska is összeomlásra kerülne?
"De mi ez a haszon? Meg tudod foglamazni, hogy ez miből jön össze?"
Kapaszkodj meg: az a bevétel, amit Magyarországon szereznek, elsősorban az eladott termékekből.
"Tehát esélytelen bármit is bizonyítani, te viszont már az adatok titkossága miatt felállítottál egy elképzelést."
Mondod ezt te, aki kezdettől fogva váltig állítod, hogy anyagilag is jól járunk az EU-tagsággal, miközben ugyanannyi adat áll rendelkezésedre, mint nekem.
"Hogy hol? Ha "mindig", akkor most is, Orbán alatt?"
Igen, mindig. Most is. Sőt, most minket magyarokat diszkriminálnak a saját hazánkban.
"Nem tudom, hogy rémlik-e az első és a második világháború."
Az elsőben nem volt egyértelmű jó és rossz oldal, mellesleg a háborúba való belépésbe se volt túl sok beleszólásunk. A másodikban a jó oldalt választottuk. A jó és a rossz oldal egyébként nem ugyanaz, mint a győztes és a vesztes oldal, csak mivel a történelmet a győztesek írják, nyilván a veszteseket állítják be rossznak.
"Apropó második világháború és a kisebbségek. A zsidótörvények is liberálisnak számítottak a maguk korában Európában?"
Nem úgy volt, hogy a zsidók magyarok? Mert akkor nem kisebbség.
"Melyikeket nem tettük meg, amit felsoroltam?"
Egyiket sem, fentebb cáfoltam.
"Igen, a magyar hülyéket is. Meg az albán hülyéket is. Meg a kamcsatkai hülyéket is. Igen, az amerikai hülyéket is."
És a magyarokat hülyének tartod, tehát gyűlölöd.
40-es: Nde foglalkozz ezzel a halmazzal, mert nincs értelme!
Sem neki, sem annak hogy vitatkozol vele!
Én onnantól lemondtam róla, amikor el kezdte a háttérhatalmas nyavalygást.
Az ilyen az a fajta, aki nem ismeri be a hibáit, nincs tisztában az ostobaságával (vagy nem mer szembenézni vele) és ezért keni a sz@rt egy nemlétező, megfoghatatlan hatalomra, amit természetesen képtelen definiálni!
Ez egy Toroczkai "tanítvány", egy olyan agyhalott, akinek a kurucz mondja meg Amerikából a valódit... Onnan utáltatják ezekkel a nyomikkal Amerikát, és onnan okítanak "magyar hazaszeretetre"...
Aki ezt benyalja, az szerinted mennyire vitaképes?!
Toroczkai Csurka, Vona vonalát viszi tovább, és iszonyú károkat okoz a magyarok egységének. Amit az Orbán-Gyurcsány páros még nem vert széjjel, azt most ők befejezik...
Hiába erőlködsz hogy megvilágosodjon, nem fog menni!
Hát nem mindegy neked, hogy ő majd hülyén hal meg?!
De.
"Nde foglalkozz ezzel a halmazzal, mert nincs értelme!
Sem neki, sem annak hogy vitatkozol vele!"
Szeretem a kihívásokat :)
"Toroczkai Csurka, Vona vonalát viszi tovább"
Vona Gábor egy értelmes ember, ezért hagyták őt ott Torockaiék... Nem is érdemes egy lapon említeni őt, Torockait meg Csurkát.
"Kapaszkodj meg: az a bevétel, amit Magyarországon szereznek, elsősorban az eladott termékekből."
Folytassuk, mert még a végén lesz belőled valami. Kitől szerzik azt a bevételt? Most az Audi, mint GYÁR a kérdés, nem pedig az Audi, mint autó forgalmazója (Porsche Hungária) a kérdés. Honnan van neki BEVÉTELE?
"Nem úgy volt, hogy a zsidók magyarok? Mert akkor nem kisebbség."
Vallási kisebbség. Ismerős a kifejezés? Ugyanúgy kisebbség, mint a cigányok, a horvátok, a tótok, a melegek stb. Tévednék? Hiszen még a kurucinfó is beszél keresztény KISEBBSÉGEK üldözéséről bizonyos országokban, tehát elvileg tisztában kellene lenned azzal, hogy többek közt vallási alapon is lehetnek kisebbségek. Ha pedig a zsidók magyarok, akkor a kuruc által tisztelt nácik gyűlölik a magyarokat? Hogy lehetséges ez?
"Sőt, most minket magyarokat diszkriminálnak a saját hazánkban."
Miben szenvedsz hátrányt magyarságod miatt? És most nem a szellemi képességek alapján meglévő hátrányt kérdezem.
"Egyiket sem, fentebb cáfoltam."
Egyet próbáltál cáfolni, azt is sikertelenül. Tehát igazam van.
"És a magyarokat hülyének tartod, tehát gyűlölöd."
Nem. Nem "A" magyarokat tartom hülyének még mindig. Igen, vannak olyan magyarok, akiket hülyének tartok. Nem, nem minden magyart tartom hülyének. Nem te vagy az összes magyar. Szerencsére.
"Folytassuk, mert még a végén lesz belőled valami. Kitől szerzik azt a bevételt? Most az Audi, mint GYÁR a kérdés, nem pedig az Audi, mint autó forgalmazója (Porsche Hungária) a kérdés. Honnan van neki BEVÉTELE?"
Eddig nem említetted, hogy a gyárra gondolsz. Elsősorban nem a gyárak, hanem a forgalmazók viszik ki innen a pénzt. A gyárak azért vannak itt, mert a magyar rabszolgák hajlandók éhbérért minőségi munkát végezni. Ez megint egy más kérdés.
"Vallási kisebbség. Ismerős a kifejezés?"
A zsidótörvények viszont nem valláson, hanem származáson alapultak. Ugyanúgy vonatkoztak a nem vallásos zsidókra is.
"Ha pedig a zsidók magyarok, akkor a kuruc által tisztelt nácik gyűlölik a magyarokat? Hogy lehetséges ez?"
Ti mondjátok, hogy a zsidók magyarok, nem mi. Én csak a logikai bukfencre mutattam rá a "gondolkodásodban".
"Miben szenvedsz hátrányt magyarságod miatt?"
A cigányokkal ellentétben nem kapok lakást az államtól. Ha bűncselekményt követek el, súlyosabb büntetést kapok, mint ugyanazért egy cigány. A cigányokkal ellentétben nem utazhatok ingyen a tömegközlekedésen. A cigányokról és zsidókról tilos bármi negatívumot mondani, a magyarokat viszont kedvére gyalázhatja bárki.
"Egyet próbáltál cáfolni, azt is sikertelenül. Tehát igazam van."
Mindet cáfoltam, az más kérdés, hogy te hazugságokkal "érveltél" ellenem.
"Nem. Nem "A" magyarokat tartom hülyének még mindig."
Egyetlen hozzászóláson belül meghazudtoltad magad, ugyanis korábban ezt írtad: "Miben szenvedsz hátrányt magyarságod miatt? És most nem a szellemi képességek alapján meglévő hátrányt kérdezem." És még vegyelek komolyan? :D
"Eddig nem említetted, hogy a gyárra gondolsz."
Bocs, de a #38-as írásomból szerintem kb egyértelmű...
"Elsősorban nem a gyárak, hanem a forgalmazók viszik ki innen a pénzt. "
Tehát már megint egy fogalom, amit rosszul használsz. Hiszen te végi "A" multikról beszélsz, és most, hogy sikerült pontosítani végre, kiderült, hogy végig komoly túlzásokat használsz. Vajon még miben tetted magad és az álláspontodat ezzel a pontosítással komolytalanná és hiteltelenné? Mert innentől kezdve kb minden egyes szót pontosítani kellene, amit leírtál. Hogy ott pontosan mire is gondoltál. Mert látod elbeszéltünk egymás mellett, hiszen még egy olyen egyszerű szót sem használsz jó, hogy multi. Mint írtam, szeretem a kihívásokat, de ez már azon is túlmutat.
" A gyárak azért vannak itt, mert a magyar rabszolgák hajlandók éhbérért minőségi munkát végezni."
Konkrétan az Audi az egyik legjobban fizető munkahely Magyarországon. Mint írtam, mint egyes dolgozóját bejelenti, nem kevés fizetést ad, adót fizet utánuk. Ez a legtöbb "multiról", igen, még a kereskedők is, lényegesen magasabb béreket adnak, mint a magyar munkáltatók, ahol meglehetősen gyakori a fekete és a szürke foglalkoztatás. És persze az alacsonyabb bér is. Ne haragudj, de ha jól fizetnek, akkor hogyan lehet kizsákmányolásról beszélni? Persze gondolkodjunk el azon, hogy elzavarjuk őket! Szép új világ jönne? Én úgy látom, hogy ha kizárólag a magyar vállalkozásokra építenénk, akkor alacsonyabb bérek, kisebb kínálat lenne ugyanakkora keresletre. Ez pedig a közgazdaság alapjait ismerve nem éppen felvirágzást vetít előre.
"Ti mondjátok, hogy a zsidók magyarok, nem mi. "
Bocs, de ismét: ne magadból indulj ki! Egyrészt ÉN vagyok, nem MI. Te lehet, hogy többen vagy (hajlok a hatkör szóra veled kapcsolatban), másrészt nekem nem kell mások által a számba adott szavakat használnom. Neked pedig a teljes kommunikációd olvasható például a kurucon.
Kire gondolsz tehát azzal, hogy "ti"? Ki vagyok én, kik vagyunk mi? Szerintem többször és pontosan leírtam, hogy kit NEM támogatok. Igaz, azt is, hogy ki az, akire hajlandó lennék szavazni, és hogy a jelenlegi garnitúrából kire szavaznék. Szóval, ki vagyok én szerinted? Kíváncsi vagyok, hogy mennyire figyelsz.
"A zsidótörvények viszont nem valláson, hanem származáson alapultak. Ugyanúgy vonatkoztak a nem vallásos zsidókra is."
Uhh. Először azt írod: hogy a zsidók nem kisebbség, hanem vallás. Most azt írod, hogy nem is vallás, hanem kisebbségi (=származási) alapú volt. Mindenesetre akár származás, akár vallási hovatartozás alapján vesszük: egy kisebbségről beszélünk. Illetve az általad mindig liberálisnak gondolt kisebbségi törvényektől. Miért írogatsz összevissza? Úgy tűnik, mintha nem emlékeznél sosem arra, hogy mit írtál az előző hozzászólásodban.
"Mindet cáfoltam, az más kérdés, hogy te hazugságokkal "érveltél" ellenem."
Mondjuk így könnyebb, biztosan. Indokolni nem kell, csak hazugságnak nevezni, és kész. Abszolút elmehetnél fideszes politikusnak, abszolút beleillenél abba a közegbe. A felvételin nem lenne gondod!
"Egyetlen hozzászóláson belül meghazudtoltad magad, ugyanis korábban ezt írtad: "Miben szenvedsz hátrányt magyarságod miatt? És most nem a szellemi képességek alapján meglévő hátrányt kérdezem.""
Nem hazudtoltam meg magam: a te egyedi szellemi képességeidről van szó. Továbbra is. Ha azt fogom írni, hogy az összes magyart gyűlölöm, akkor majd igazad lesz. És most hajrá, másold ki a megfelelő három szót, hiszen ez a kurucos igazság. Tehát a mantra: a hülyéket gyűlölöm, nem a magyarokat. Te pedig nem vagy "a" magyarok. Csak eg közülük. Legekkel nem dobálóznék, mert mindig sikerül bizonyítani, hogy van lejjebb.
"A cigányokkal ellentétben nem kapok lakást az államtól."
Dehát te egy rendesen dolgozó magyar állampolgár vagy, őket meg senki sem alkalmazza. Amúgy laknál egy olyan lakásban, amit ők szoktak kapni? Tényleg arra vágysz, hogy egy putriban lakj?
"Ha bűncselekményt követek el, súlyosabb büntetést kapok, mint ugyanazért egy cigány. "
Erről biztos többet tudsz nyilatkozni. Sajnos én még nem követtem el bűncselekményt, nem tudom, hogy valóban nagyobb büntetést kapnék-e. És bocs, de a te kedvedért nem is fogom kipróbálni. Nincs rá szükségem. Te követtél már el bűncselekményt, vagy ismét csak feltételezésekre építesz?
"A cigányokkal ellentétben nem utazhatok ingyen a tömegközlekedésen"
Ők sem utazhatnak ingyen. Megmutatnád azt a jogszabályt, ami miatt igen?
"A cigányokról és zsidókról tilos bármi negatívumot mondani, a magyarokat viszont kedvére gyalázhatja bárki."
Negatívumot mondani (lásd nem bánunk jól a kisebbségekkel) és gyalázni valakit nem ugyanaz a kategória. Mivel a kurucon azért az állítások nagy része nem éppen megalapozott sem a cigányokról, sem a zsidókról, ezért elég komolyan felmerül az, hogy ha igazat mondanál róluk, akkor még mindig nem látnál tiltott dolgokat. Tudod: gondolkozz, mielőtt leírsz, kimondasz valamit, hogy az tényleg igaz-e! Értem, hogy nem szokásod, de próbáld meg. Talán kicsit kevésbé fognak hülyének nézni.
"Tehát már megint egy fogalom, amit rosszul használsz. Hiszen te végi "A" multikról beszélsz, és most, hogy sikerült pontosítani végre, kiderült, hogy végig komoly túlzásokat használsz."
Nagyjából minden Magyarországon gyárat fenntartó multicég forgalmazza is Magyarországon a termékeit, tehát rájuk is vonatkozik.
"Konkrétan az Audi az egyik legjobban fizető munkahely Magyarországon."
Magyarországon lehet, de keresnek annyit az Audi magyar alkalmazottai, mint a németek?
"Egyrészt ÉN vagyok, nem MI. Te lehet, hogy többen vagy (hajlok a hatkör szóra veled kapcsolatban), másrészt nekem nem kell mások által a számba adott szavakat használnom."
Ez nem tűnik túl hitelesnek annak tükrében, hogy pontosan a telegz meg a négynégynégy által a szádba rágott propagandát mondod fel :D
"Először azt írod: hogy a zsidók nem kisebbség, hanem vallás. Most azt írod, hogy nem is vallás, hanem kisebbségi (=származási) alapú volt."
Gondolhattam volna, hogy ha nem egybites gondolatmenet alapján érvelek, az meghaladja a képességeidet. Az, hogy a zsidók nem kisebbség, hanem vallás, a ti retorikátok, ami a valóságban persze nem igaz, de ha te ezzel magyarázod, hogy miért nyomták el a csúnya, gonosz magyarok a kisebbségeket, az emiatt hiteltelen. Nem várom, hogy megértsd, mert már tisztában vagyok a mentális korlátaiddal.
"Nem hazudtoltam meg magam: a te egyedi szellemi képességeidről van szó."
És egyértelműen arra céloztál, hogy azért vagyok hülye, mert magyar vagyok. Tehát szerinted minden magyar hülye. És mivel azt írtad, hogy gyűlölöd a hülyéket, gyűlölöd a magyarokat.
"Dehát te egy rendesen dolgozó magyar állampolgár vagy, őket meg senki sem alkalmazza."
Mivel nem akarnak dolgozni, rákényszeríteni pedig az ún. "rendszerváltás" óta nem lehet őket.
"Amúgy laknál egy olyan lakásban, amit ők szoktak kapni? Tényleg arra vágysz, hogy egy putriban lakj?"
Ők teszik putrivá, amúgy meg jobb, mint a semmi, amit mi magyarok kapunk.
"Erről biztos többet tudsz nyilatkozni. Sajnos én még nem követtem el bűncselekményt, nem tudom, hogy valóban nagyobb büntetést kapnék-e."
Gyengébbek kedvéért saját magamról csak feltételeztem. Ellenben - ha nem zárkózol el teljesen az értelmes vitától - a faji alapon magyarokat gyilkoló cigányok messze nem kapnak akkora büntetést, mint a "romagyilkosságok"-ként elhíresült esetek állítólagos elkövetői. Sőt, volt rá példa, hogy egy cigány gyilkosságért felfüggesztettet (!) kapott. Olyanra is volt példa, hogy magyarok felpofoztak egy cigányt, amiért letöltendő börtönt (!) kaptak.
"Ők sem utazhatnak ingyen. Megmutatnád azt a jogszabályt, ami miatt igen?"
A cinizmusod határtalan. Ha utaztál már tömegközlekedésen cigányokkal együtt, akkor te is pontosan tudod, hogy tőlük nem szokták kérni a jegyet az ellenőrök.
"Negatívumot mondani (lásd nem bánunk jól a kisebbségekkel) és gyalázni valakit nem ugyanaz a kategória."
Szerintem gyalázni rosszabb, a magyargyalázást mégis megtűrik (a te gyűlölködő megnyilvánulásaid is itt virítanak még), miközben a védett fajokról tényeket közölni is tilos.
"Nagyjából minden Magyarországon gyárat fenntartó multicég forgalmazza is Magyarországon a termékeit, tehát rájuk is vonatkozik."
Ezt inkább ne írtad volna le... Nos az Audi Hungária, mint gyártó, nincs közvetlen üzleti kapcsolatban a Porsche Hungáriával, az autók hivatalos magyarországi forgalmazójával. Értsd: az Audi Hungária EGYETLEN autót sem értékesít Magyarországon, azt kizárólag az anyavállalata teszi meg a Porsche Hungárián keresztül. Sajnálom, hogy ezt nem tudtad. Kérlek, hogy ez alapján értékeld át a gondolataidat, mert eddig tévedésben éltél.
"Magyarországon lehet, de keresnek annyit az Audi magyar alkalmazottai, mint a németek?"
Nem ez volt a kérdés. Hanem az, hogy rabszolgaságnak lehet-e hívni azt, hogy valakit megfizetnek. Ha ugyanannyit fizetnének itt, mint Németországban, akkor mégis mi értelme lenne itt gyártatni? Miért hoznának ide munkát, ha ugyanannyiba kerülne? Ha nem lennének itt, akkor az a néhányezer ember hol és mennyiért dolgozna?
"Ez nem tűnik túl hitelesnek annak tükrében, hogy pontosan a telegz meg a négynégynégy által a szádba rágott propagandát mondod fel :D"
Tehát nem olvasod őket, csak ezt hallottad a kurucon. Rendben.
"És egyértelműen arra céloztál, hogy azért vagyok hülye, mert magyar vagyok."
Sehol sem céloztam erre. Ha mégis, akkor megkövetem magam: senki hülye azért, mert magyar, de attól még lehet hülye, hogy magyar. Ez így elég egyértelmű? Tudod bennem megvan az a képesség, hogy ha esetleg hibázok, akkor kihjavítom magam. Persze tudom, hogy semmi egyértelmű összekötése nem volt egyetlen írásomban sem annak, hogy az összes magyar hülye, de ettől még a fenti módon ezt könnyen tisztázhattuk. Tehát mégegyszer: nem azért vagy hülye, mert magyar vagy. Így érthető? Eléggé egybites?
"Az, hogy a zsidók nem kisebbség, hanem vallás, a ti retorikátok, "
Egyrészt még mindig nincs "mi". Másrészt elég egyértelműen először én írtam a kisebbségek kapcsán a zsidótörvényekről, ami elég egyértelművé teszi azt, hogy szerintem a zsidók is egy kisebbség (mindenesetre egyértelműbb, mint hogy azt írtam volna bárhol, hogy minden magyar hülye). Sajnálom, hogy ezt nem sikerült megérteni.
"Mivel nem akarnak dolgozni, rákényszeríteni pedig az ún. "rendszerváltás" óta nem lehet őket."
Miért? Előtte dolgoztak? Úgy értem, hogy dolgoztak-e, nem úgy, hogy volt munkahelyük... Mert ugyebár ha előtte rendes, dolgozó emberként ismerték volna meg őket, akkor rendszerváltás után is lett volna munkájuk.
"Ők teszik putrivá, amúgy meg jobb, mint a semmi, amit mi magyarok kapunk."
Tehát sosem láttál még olyan "lakást", amit kapnak. Nem, nem villákat kapnak.
"Ellenben - ha nem zárkózol el teljesen az értelmes vitától - a faji alapon magyarokat gyilkoló cigányok messze nem kapnak akkora büntetést, mint a "romagyilkosságok"-ként elhíresült esetek állítólagos elkövetői."
A "faji alapon magyarokat gyilkoló cigányok" sajnos csak egy mítosz. Tudom, hogy sokkal könnyebb abban a hitben élni, hogy faji alapon ölnek. De nem. Egyszerűen csak így rendezik le a nézeteltérésüket. Sokszor eltervezés sincs részükről, így még nehezebb "faji" alapú gyilkosságnak tekinteni. Tervezni és felkészülni arra, hogy "faji" alapon cigányokat öljenek, az viszont egészen más bűncselekmény, mint hirtelen felindulásból elkövetett emberölést elkövetni. Tehát rosszul látod az alapokat. Almát hasonlítasz a körtéhez, és csodálkozol, hogy nem egyformák.
Egyébként a magyar egy faj? Én úgy tudtam, hogy egy népcsoport, biztos én tudom rosszul.
"A cinizmusod határtalan. Ha utaztál már tömegközlekedésen cigányokkal együtt, akkor te is pontosan tudod, hogy tőlük nem szokták kérni a jegyet az ellenőrök."
Pontosan tudom, hogy így történik. Jogilag megtehetik? Nem. Tehát ugyanazok a jogok vonatkoznak rád, mint rájuk. Ha te is elvered az ellenőrt, téged sem fog megbüntetni.
"Szerintem gyalázni rosszabb, a magyargyalázást mégis megtűrik (a te gyűlölködő megnyilvánulásaid is itt virítanak még), miközben a védett fajokról tényeket közölni is tilos."
Tisztázzunk valamit: te úgy VÉLED, hogy én a magyarokat gyalázom. Igen, néhány igazságot leírtam, ez szerintem a világon sehol sem gyalázás. Mint fentebb kifejtettem, egyedül téged nézlek hülyének, nem a összes magyart. De ez is csak ténymegállapítás. Mindeközben te pedig már "fajokról" beszélsz. Csak hogy pontosítsunk, mivel a te esetedben biztosan szükséges: milyen "fajokra" gondolsz? Esetleg már megint nem a szó szokásos MAGYAR értelmét használod, hanem a kurucon tanultat?
"Ezt inkább ne írtad volna le... Nos az Audi Hungária, mint gyártó, nincs közvetlen üzleti kapcsolatban a Porsche Hungáriával, az autók hivatalos magyarországi forgalmazójával. Értsd: az Audi Hungária EGYETLEN autót sem értékesít Magyarországon, azt kizárólag az anyavállalata teszi meg a Porsche Hungárián keresztül. Sajnálom, hogy ezt nem tudtad. Kérlek, hogy ez alapján értékeld át a gondolataidat, mert eddig tévedésben éltél."
És? Ez nem változtat azon a tényen, amin eredetileg vitatkoztunk, hogy a multik rengeteg pénzt talicskáznak ki Magyarországról.
"Nem ez volt a kérdés. Hanem az, hogy rabszolgaságnak lehet-e hívni azt, hogy valakit megfizetnek."
A rabszolgákat mivel fizették meg anno? Koszttal és kvártéllyal. A mai magyar átlagfizetés mire elég? Pont erre a kettőre.
"Ha ugyanannyit fizetnének itt, mint Németországban, akkor mégis mi értelme lenne itt gyártatni? Miért hoznának ide munkát, ha ugyanannyiba kerülne?"
Rátapintottál, hogy miért is kellünk az EU-nak. Azért, mert itt éhbérért lehet dolgoztatni az embereket.
"Tehát nem olvasod őket, csak ezt hallottad a kurucon. Rendben."
Az említetteket valóban nem, de pl. hvg-t igen, mert veled ellentétben én igyekszem több oldalról tájékozódni.
"Sehol sem céloztam erre."
Még egyszer idézem, hogy szembesítselek az újabb hazugságoddal (bár ahogy látom, eddig se hatott meg az ilyesmi): "Miben szenvedsz hátrányt magyarságod miatt? És most nem a szellemi képességek alapján meglévő hátrányt kérdezem."
"Egyrészt még mindig nincs "mi". Másrészt elég egyértelműen először én írtam a kisebbségek kapcsán a zsidótörvényekről, ami elég egyértelművé teszi azt, hogy szerintem a zsidók is egy kisebbség (mindenesetre egyértelműbb, mint hogy azt írtam volna bárhol, hogy minden magyar hülye). Sajnálom, hogy ezt nem sikerült megérteni."
Így legyen ötösöm a lottón, hogy nem fogod megérteni. Szerinted a zsidók vallási kisebbség, míg a zsidótörvények etnikai kisebbségként kezelték őket, ezért nem hiteles ez az "érvelésed". Ha továbbra sem érted, akkor inkább hagyjuk, ennél jobban nem tudom a szádba rágni.
"Tehát sosem láttál még olyan "lakást", amit kapnak. Nem, nem villákat kapnak."
Villa és putri között van egy "kis" átmenet.
"A "faji alapon magyarokat gyilkoló cigányok" sajnos csak egy mítosz."
Akkor mivel magyarázod, hogy a Szögi Lajost agyonverő, illetve a Tavaszmező utcában gyilkosságot megkísérlő cigányok is azt kiabálták, hogy "öld meg a magyart"? Vagy mivel magyarázod azt, hogy ok nélkül belekötni kizárólag fehér emberekbe szoktak?
"Egyébként a magyar egy faj? Én úgy tudtam, hogy egy népcsoport, biztos én tudom rosszul."
Tudom, hogy ezt is csak kötözködésnek szánod, de megjegyzem: faji alapú gyilkosságnak szoktuk nevezni azt, ha valakit a származása miatt ölnek meg.
"Pontosan tudom, hogy így történik. Jogilag megtehetik? Nem. Tehát ugyanazok a jogok vonatkoznak rád, mint rájuk. Ha te is elvered az ellenőrt, téged sem fog megbüntetni."
De, engem megbüntetnek érte, mert magyar vagyok. És nem az elmélet számít, hanem a gyakorlat. Ha a gyakorlatban diszkriminálnak, akkor diszkriminálnak.
"Tisztázzunk valamit: te úgy VÉLED, hogy én a magyarokat gyalázom. Igen, néhány igazságot leírtam, ez szerintem a világon sehol sem gyalázás."
Hazugságokat írtál azzal a szándékkal, hogy minket magyarokat negatív színben tüntess fel. Ez testvérek között is gyalázásnak számít.
"És? Ez nem változtat azon a tényen, amin eredetileg vitatkoztunk, hogy a multik rengeteg pénzt talicskáznak ki Magyarországról."
Nagyszerű. Tehát fogalmad sincs, hogy mit jelent a "multi" szó, fogalmad sincs, hogy a mi a különbség egy gyár és egy forgalmazó között. És a tények ellenére továbbra is "a multik" vannak csak a fejedben. Ez igen. Neked ezt beszélték be, ha valaki tényeket közöl veled, akkor jön a "deakkoris". Végülis ezzel a hozzáállással gondolkodnod nem kell, azt majd megteszik mások.
"Hazugságokat írtál azzal a szándékkal, hogy minket magyarokat negatív színben tüntess fel. Ez testvérek között is gyalázásnak számít."
Történelmi tényeket írtam le. Sajnálom, hogy te ezeket sem akarod elhinni, mert nem tudsz és nem olvastál sosem róluk.
"Még egyszer idézem, hogy szembesítselek az újabb hazugságoddal (bár ahogy látom, eddig se hatott meg az ilyesmi): "Miben szenvedsz hátrányt magyarságod miatt? És most nem a szellemi képességek alapján meglévő hátrányt kérdezem.""
Még egyszer: ebben az égvilágon SEMMI utalásnincs arra, hogy az ÖSSZES magyar hülye lenne. Tudod szellemi képességek miatt lehet hátrányod, ezt elhiszem. De ez semmiképpen sem a magyarságodból fakad, bár mint írtam, én azt is kétlem, hogy te egyáltalán magyar vagy, hiszen a szavakat és a történelmet sem ismered, sőt a mondatokat sem érted.
"De, engem megbüntetnek érte, mert magyar vagyok."
Nem, nem azért büntetnek meg, mert magyar vagy. Hanem azért, mert nem gondolják azt, hogy mondjuk beléjük vágsz egy kést. Persze a te értelmi képességeiddel biztosan egyszerűbb azt elhinni, hogy kizárólag a magyarságod dönt. Mert számodra ez sokminden alól felmentést adhat. A gondolkodás alól is.
"Tudom, hogy ezt is csak kötözködésnek szánod, de megjegyzem: faji alapú gyilkosságnak szoktuk nevezni azt, ha valakit a származása miatt ölnek meg."
Nem, a jog nem ismer ilyet. Náci oldalak biztos így hívják. Úgyhogy te/ti lehet, hogy így szoktad hívni, de ez szintén a szavak téves használata. Hiszen sem a cigány, sem a zsidó, sem a magyar nem fajok. Kivéve persze a náci ideológiát. Pedig le tudod írni az etnikai szót is, szóval valahol azt is olvastad már.
"Így legyen ötösöm a lottón, hogy nem fogod megérteni. Szerinted a zsidók vallási kisebbség, míg a zsidótörvények etnikai kisebbségként kezelték őket, ezért nem hiteles ez az "érvelésed". "
A kisebbség az kisebbség. Vallási és származási alapon is kisebbség. Újabb szó, amiről úgy látszik, hogy fogalmad sincs. És eredetileg a kisebbségekről írtam. Nem megkülönböztetve, hogy az vallási vagy etnikai. Te hoztad be hogy de az vallási, aztán azt, hogy az mégsem. Szóval hogyan is állunk a "mindig liberális" kisebbségi törvényekkel? Tehát ez a tény is igaz, és még te hazugozol. Ezt az egyet próbáltad meg cáfolni nem az összes állításomat, és persze itt sem tudod, hogy miről beszélsz, ráadásul cáfolnod sem sikerült az állításomat (nem úgy, mint nekem a "mindig" állításodat).
"Vagy mivel magyarázod azt, hogy ok nélkül belekötni kizárólag fehér emberekbe szoktak?"
Belekötnek egymásba is. Látszik, hogy eddig sosem találkoztál velük, csak egy burokkal, és olvastál róluk. Én meg láttam már eleget. Simán agyonverik és megkéselik egymást is. Csak abból nem lesz hír a kurucon, mert akkor megdőlne a kuruc egyik alaptézise, hogy a cigányok csak magyarokat ölnek. És még mindig ott van a hirtelen felindulásból és az előre eltervezetten való gyilkolás közötti különbség, amit ezekszerint nem sikerült feldolgozni.
"Nagyszerű. Tehát fogalmad sincs, hogy mit jelent a "multi" szó, fogalmad sincs, hogy a mi a különbség egy gyár és egy forgalmazó között."
Fogalmam sem volt arról, hogy normális vita helyett igyekszel mindenbe belekötni, csak érvelned ne kelljen.
"Történelmi tényeket írtam le. Sajnálom, hogy te ezeket sem akarod elhinni, mert nem tudsz és nem olvastál sosem róluk."
Olvastam róluk a hozzád hasonló magyargyűlölőktől, de attól még ezek hazugságok. Az ellenségeink terjesztik őket, pl. te.
"Még egyszer: ebben az égvilágon SEMMI utalásnincs arra, hogy az ÖSSZES magyar hülye lenne."
Megint hazudsz. Miért kell szégyellni, hogy gyűlölöd a magyarokat? Valamelyik elvtársad is írta, hogy gyűlölni alapvető jog.
"Nem, nem azért büntetnek meg, mert magyar vagy. Hanem azért, mert nem gondolják azt, hogy mondjuk beléjük vágsz egy kést."
Ha átmegyek a szomszédba kölcsönkérni egy kis borsot, a szomszéd sem gondolja, hogy belévágok egy kést. Ezek szerint akkor is megbüntethetnek? :D (Bocs, csak átveszem a te kötözködős stílusodat, ha már értelmes vitára nem vagy hajlandó.)
"Nem, a jog nem ismer ilyet. Náci oldalak biztos így hívják."
Ezek szerint náci az origo, a 24.hu, sőt még a kedvenc pártod is.
[link] "faji törvények", "faji alapú diszkrimináció"
[link] "faji alapú diszkrimináció"
[link] "faji megbélyegzés", "faji alapú kirekesztés"
"Belekötnek egymásba is."
Ok nélkül nem, csak ha valami konkrét bajuk van egymással. Olyankor agyonverik és megkéselik egymást is, de az utcán ismeretlenül odamenni és megkéselni kizárólag fehéreket szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!