Miért fáj Ukrajna anyácskának Kárpátalja? Miért üldözik a magyarokat, miért nem szabadulnak meg tőle?
de az adózó emberek pénzétől elesne az állam... egy ekkora terület rengeteg pénzt hoz, ha vissza adná jelentősen csökkenne a gazdaságuk... egy jó szomszédi viszony?? azzal nem mehet le a boltba senki kenyérért...
rengeteg magyar jár ki ukránba vásárolni, tankolni és nem is csak a határ mellől, nincs baja az ukránnak a magyarral és fordítva se (néha akad egy egy kivétel, de ott is az ember van utálva nem a nemzetiség) szerintem ez eléggé jó szomszédi viszony, nem úgy mint a "szlovákokkal"
mi se adnánk vissza senkinek a földjét, rengeteg pénztől esne el alapból szegény országunk
(félre ne értsetek, én is támogatom a reviziót, de ez nem úgy fog menni, hogy egy adott ország csak úgy magától vissza adja ami minket illett, ezzel milliókat/milliárdokat kivéve saját zsebeiből és az állam kincstárból)
Ahogy előttem írták jó szomszéd viszonyból nem kapsz kenyeret a boltban. Hiába tartod körömpiszoknak, akkor is elesne pénztől Ukrajna, abba meg soha az életben nem fog belemenni.
Meg az ilyeneknek az lenne a vége, hogy mindenki mindenféle indokkal területet kérne, aztán Ukrajnának maradna egyetlen egy lábfejnyi területe.
9
Értem én, ebben is van igazság. de arra is gondolj hogy alakosságnak ebből semmi haszna. továbbra is nyomorban élnek.
Úgyis ellopnak mindent. Én inkább azt tippelném, hogy Kárpátalja és a Krím igazi haszna nem az adóbevételek tulajdonlása, hanem a feszültség fenntartása. vannak akiknek ebből van hasznuk. Mellesleg első kézből tudom hogy Ukrajna lakosságának 25%-ka nem ukrán és nem érdekelt a békességben. Legalább is őket nem ezért szponzoráják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!