Melyik fidesz-közeli oligarcháé ez a szerény hajlék?
#10. Ezzel csak annyit bizonyítotok, hogy nem tudtok szöveget értelmezni.
Én: az ország milliárdosai és az ország gazdasági helyzete között van (valamennyi) kapcsolat.
Másik hozzászóló: nemisigaz, hogy a milliárdosok miatt tart előrébb egy ország.
Én: Ilyet én sem állítottam, annyit mondtam, hogy szerintem van *valamennyi* kapcsolat, ugyanakkor el tudom fogadni, ha nem minden így látja.
Namost kérdés, hogy te, meg a másik egybites retard ugyan mi a jófenét nem tudtok felfogni ezen...húzzatok már vissza az alsó tagozatba, ne itt járassátok le az ellenzéket, köszi!
#12. Pedig ez jelenleg sajnos tényleg így tud elindulni, mert sok sikert a nulláról beindulni és világszinten versenyképessé válni a többszáz éve zavartalanul és a tisztesség csírája nélkül gazdagodó nyugattal egy tízmilliós posztszoci országból, ez még Elon Musknak sem megy egykönnyen, nemhogy itt bárkinek. Aztán majd a mostani ultragazdagok harmadik-negyedik generációs utódait mi is elkezdhetjük tisztességesnek hazudni, épp mint tőlük nyugatabbra. A különbség nem az erkölcs, hanem csak az eltelt idő.
Az az érv viszont elfogadhatatlan, hogy máshol szabad gazdagnak lenni (mi pedig ne is firtassuk annak eredetét), nálunk viszont hirtelen az első próbálkozásnál jöjjön elő mindenféle álszent erkölcsi szabály. Ha ezt a kritikát nyugatról kapjuk, az érthető. Nem az elvek miatt (az nekik sosem volt), hanem mert senkinek sem hiányzik a konkurencia. Az viszont, hogy itthon kezdjük el a nyugat oldalát erősíteni a magunkéval szemben, na az már nem oké. Felejtsük el nyugodtan a tisztességes gazdagodás illúzióját, Gattyánon meg a Graphisoftos tagon kívül senkit nem fogsz tudni itthonról mondani aki nem a kapcsolati rendszerein keresztül és jelentős csalárd tevekenysegek útján jutott volna be az elitbe (ilyen a NER előtt még sokkal több is volt, csaxólok), vagy ne egy élet maffiózótevékenységével alapozta volna meg maga és családja vagyonát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!