Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon nulla vagyok és a...

Nagyon nulla vagyok és a nyavajáimból adodóan, adódva félek attól, hogy az utcára kerülök most mit csináljak!?(mármint a szüleim halála után a bátyám sincs jó állapotban rokonok meg szóba sem jöhetnek)

Figyelt kérdés

Meghalnék csak váratlanul és hirtelenül érjen!!!

Ha összeesek valahol akárcsak itt a lakásban az nem érdekel csak ne legyenek fájó fizikai és testi belszervi belgyógyászati tünetek és stbk.

2023. márc. 15. 21:58
 1/1 anonim ***** válasza:
88%

Ha ez meg nyugtat úgyis utcára kerülhetsz hogy ez nem történik meg mind amit le írtál :d de nyugi…ha eljársz dolgozni vagy van valami jövedelem forrásod nem fogsz.

Amúgy meg nyugi szerintem ettől mindenki fél úgy önmagában. De mindig adódik olyan lehetőség hogy ez ne történjen meg.

2023. márc. 15. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!