27 évesen nagy nulla volt a fiatalságom,nem voltak barátaim, nem jártam discoba,csak suli/munka után otthon voltam/vagyok.Elvagyok késve?
Ha azt csináltad eddig amit szerettél, akkor kit érdekel, hogy voltál-e diszkóban?
Kinek kell, hogy a sok hülye drogos gyökér között pattogjon valami mosógépfrekvenciára?
Egészségedre! Élj, ahogy neked tetszik :)
🍏
Nem vagy elkésve.
Rengeteg 25-45 közötti jár a szórakozóhelyekre is.
Bár kérdés, hogy kinek mit jelent a szórakozás?
Szeretkezésbe is belelehet jönni.
Ahogy a kommunikációba is.
Gyakorlás, gyakorlás.
Barátot nem egyszerű találni, ahhoz idő, bizalom, közös élmények, hasonló szellemi szint, érdeklődés kell.
Zöldalma, nem írta, hogy szeretne barátokat.
Hadd csinálja már, ahogy jól esik neki!
🍏
Kedves 4-es válaszoló.
Aki azzal jön, hogy nem voltak barátai, és ezt le is írja, abban ott van valamiféle hiány, hiszen akkor nem írta volna le, nem foglalkozott volna ezzel a kérdésében.
Amúgy a te gondolatmeneted alapján:
- se barát,
- se disco
hiszen konkrétan nem írta, hogy szeretne…
Én is hasonlóan éreztem/érzem magam az elmúlt 1-2 évben csak 20 évesen, 4 éve már egy gödörben élek, nem történt semmi új. Valahogy mindig is magányos voltam és annyira megszoktam ezt, hogy teljesen meg vagyok a szociális kapcsolatok nélkül (aszociális vagyok), viszont az élményeket nagyon hiányolom, a bulik, baráti sütögetések, minden szociális dolgot átugrottam, mintha nem is léteznék, a családomon kívűl senki nem tud rólam. És úgy érzem, hogy ez egy ördögi kör, mert egyszerre azt érzem, hogy bárcsak mindenki békénhagyna, máskor meg vágyom a társaságra, de nem tudom hol kezdjem el.
Tudom, nem igazán hasznos a válaszom, igazából azt akartam írni, hogy nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!