Mióta betöltöttem a 25.életévem öregnek érzem magam, főleg úgy hogy az egész életem egy nagy nulla volt.Van más is aki így érez?26/F
Figyelt kérdés
Eléggé félénk természetem van nem voltak barátaim, nem volt kamaszkorom sem huszonéves korom, a szüzességem 25 évesen vesztettem el egy 43 éves nővel azután csak 40+ nőkkel voltam csak,nem volt sosem barátnőm2021. aug. 28. 13:17
1/20 anonim válasza:
Mindenki a saját életének a kovácsa. Nem hisztizni kell itt és sajnáltatni magad, hanem jobbá tenni a saját életedet. A te problémád, hogy 26 évesen öregnek hiszed magad. Az is a te problémád, hogy nulla az eddigi életed. Erről csak is te tehetsz!!!
2/20 anonim válasza:
hmm vajon az ilyenek 60+ évesen mit fognak gondolni?
3/20 anonim válasza:
am miért nem tartottad meg pár hónapra a 43 éves nőt, amíg megtanulsz dugni, elmúlik a női test közelségétől érzett szorongásod, aztán meg ugorhattál volna fejest a tini pi na univerzumba...?
4/20 A kérdező kommentje:
Hát nem is érzem azt hogy lassan 30 lennék inkább 16-nak érzem magam
2021. aug. 28. 13:53
5/20 anonim válasza:
Most akkor döntsd már el végre, hogy mit is érzel valójában.
A kérdésnél öregnek érzed magad, az 5-ös válaszodban meg 16 évesnek.
6/20 anonim válasza:
Éb úgy érzem magam relatíve "öregnek" 27 évesen hogy azért volt tinikorszakom benne mindenféle jóval. Ez valamilyen szinten szerintem természetes.
7/20 A kérdező kommentje:
Korom szerint öreg lélekben 16
2021. aug. 28. 14:05
8/20 anonim válasza:
hiába érzed azt...
a csini tinipi nák 30-35 felett csókolommal fognak köszönni neked és örökre elfelejtheted őket. Láthatatlanná válsz számukra.
pedig 30 éves korodig még van 4 éved bakker hogy szét tudd kefélni őket...
9/20 A kérdező kommentje:
#9 biztos hogy nem
2021. aug. 28. 14:12
10/20 A kérdező kommentje:
Nem értem mi akkora különbség egy 30 és 26 éves ember között?!!
2021. aug. 28. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!