Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet az életkedvet...

Hogyan lehet az életkedvet fenntartani egy kilátástalan, reménytelen életben?

Figyelt kérdés

Csak rossz dolgok történnek,semmi se sikerül.

Sok év telt már igy el boldogtalanul,magányosan,szomoruan,reménytelenül küzdve valami jobbért,de sajnos belátom,hogy nincs értelme. Értelmetlen,mint az életem.f25

2020. márc. 1. 20:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%

Célokat kell kitűzni, azokat lépésekre lebontani, és minden nap dolgozni rajtuk. Én is sokszor elvesztem az életkedvem, de utána rájövök, hogy sok álmom van még, ami nem valósult meg, de el tudom érni a jövőben, ez erőt ad. Semmi sem lehetetlen!

Vagy változtass gyökeresen az életeden, költözz máshova, akár egy másik országba, tanulj nyelvet, rázd fel az életedet, egy ideig biztosan nem fogsz utána unatkoznk.

2020. márc. 1. 20:49
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

el kell fogadni, hogy az élet értelme a szenvedés maga.. és így minden könnyebb lesz.

a dolgokat nem szenvedésként kell megélni. Magánynak lehet előnyét is nézni.. pl sok szabadidő, nem korlátoz és számoltat el senki, oda mész ahova akarsz, azt csinálsz amit akarsz.

2020. márc. 1. 20:57
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
A legtutibb ha nem vársz semmit az élettől, csak éled ahogy éppen alakul. Ha nincs semmi elvárásod, akkor nem fog csalódás érni.
2020. márc. 1. 20:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Alkohollal
2020. márc. 1. 21:27
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
Ki kell találni egy olyan célt, ami nem függ össze a hétköznapi élettel, beleásni magad, és arra koncentrálni. Ilyenek pl, hogy megtanulok dobolni, írok egy regényt, kigyúrom magam mint állat, restaurálok egy motort. ha nagyon belemegy az ember, akkor el is feledkezik a szex hiányáról, a nőkről, a kötsög főnökről, egyéb szar dolgokról.
2020. márc. 1. 21:32
 6/13 icerocket ***** válasza:
40%
Gondolj arra, hogy szerencsés vagy mert nem vagy vak, süket néma, rokkant, vagy csak az, hogy európába születtél és nem mondjuk Szomáliába, és nem ott vagy vak, süket néma, rokkant. Vagy csak hogy élsz!
2020. márc. 1. 21:38
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Utolsónak igaza van.
2020. márc. 1. 21:40
 8/13 anonim ***** válasza:
26%

Hát, ez a tökéletesen értelmetlen kérdés, mert bármilyen jó válaszra csak vonogathatod a válladat, hogy hát, nyámmm, ehhhh, óóóóóóó, izé, az nekem pont nem annyira jön be... Miközben szinte szó szerint bármi lehet megoldás. Itt egyedül a nullamegoldás a rossz, az ülés és nyavalygás.

Egyik barátom például különleges ételeket készít, fura fűszereket és vadhúsokat hajt fel, és hétvégén főz, süt. Nekem, mióta megkedveltem, bármilyen helyzetben elég volt a country mjúzik. Menj el egy agykontroll tanfolyamra, oszt mindjárt nevetni fogsz mostani saját magadon, hiszen programozol magadnak jókedvet, barátnőt, pénzt, akármi. És ha nem, akkor meg betegeken segítesz vele.

Látom, sok marha jár ide, akik lepontozták az előttem levő kettőt, pedig hát az is nagyon igaz.

2020. márc. 1. 23:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Elkezdesz írni apró célokat: "majd most hétvége előtt megnézem milyen programok lesznek, elmegyek egy-két érdekes programra", "érdeklődésemnek megfelelő csoportokat, közösségeket keresek" stb, tudom közhelynek hangzik, de csak új események üthetik ki a tartós hétköznapok monotonitását.
2020. márc. 2. 07:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Hallgass zenét.
2020. márc. 2. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!