Mennyire nehéz itthon, nulla tapasztalattal rövidebbre vágnom a férjem haját?
én múlthéten vágtam a barátom haját szintén 0 tapasztalattal és valami hasonló fazont
meglepően jó lett, pedig az első vágásnál még féltem, hogy mi lesz itt, még sose használtam hajvágó gépet :D
annyi, hogy először állítsd direkt nagyobbra és inkább utólag vágj még belőle, úgy nehezebb elrontani
én csak megkérdeztem, hogy a fodrásza hogy szokta és mennyit vágjak, videót nem néztem róla
ha biztosra akarsz menni, esetleg keress rá hogyan kell
Géppel lehet mindent. Az átmenet szépsége ami eldönti majd a sikerességét vagy fordítva.
Elsőnek lehet nem lesz jó de pár alkalom és velejossz.
Csak lazán.
a felső hosszabb részt ollóval csináltam, de hátul az átmenetet géppel
egyrészt nem egyforma hosszal csináltam, meg nem csak simán végigtoltam a haján, hanem kis részenként haladtam és picit megdöntve tartottam a gépet, hogy a felsőbb részeken ne legyen olyan rövid, mint alul
ez így nem tudom mennyire érthető, de nekem ez volt a taktika és jó lett
utólag azt mondanám, hogy nem volt nehéz és nem is tartott sokáig, most már bármikor le merném neki vágni újra
sok sikert neked is:)
(első hozzászóló voltam)
Nem nagy ördöngősség, én is magam vágom a férjem haját. :D
Oldalt 6-os fokozattal, aztán fent 20-assal. Az átmenetet 12-essel megcsinálom és meg is van. Először én is féltem, de ma már "profi" vagyok benne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!