Melyik fidesz-közeli oligarcháé ez a szerény hajlék?
2023. máj. 20. 22:28
1/14 anonim válasza:
Úgy teszed fel ezt a kérdést, mintha Magyarország bővelkedne az igazán gazdagokban...nézz meg akár csak egy Csehországot! Épp azért (is) járnak előrébb, mint mi, mert csak náluk van legalább 5-6 ember, aki Mészárost is zsebre tudná vágni. Ti meg annak szurkoltok, hogy mindig csak másoknál legyenek gazdagok. Szerencsétlen, önsorsrontó emberek... :D
2/14 anonim válasza:
1
A kérdező vajon mit szeretne? Mindenki keressen havi 10 milliót?
3/14 anonim válasza:
1: Nem hinném, hogy az igazán gazdagok miatt járna előrébb egy-egy ország. És szerintem a hatalmas vagyon a legtöbb esetben a túlzott kapitalizmus és/vagy a korrupció következménye. Bármelyikről is van szó, bajos a dolog, mert a sok pénzzel túl nagy befolyás jár és sok esetben a törvények fölé emelkedik az adott ember.
4/14 anonim válasza:
#3. "Nem hinném, hogy az igazán gazdagok miatt járna előrébb egy-egy ország."
Ilyen állítást én sem tettem, ne szalmabábozz légyszi. Az viszont tény, hogy a dollármilliárdosok száma és az ország gazdasági ereje közt azért lehet felfedezni kapcsolatokat (szerintem oda-vissza, de ez nyilván vitás, elfogadom).
5/14 anonim válasza:
Amúgy fake a kép. Ez az eredeti:
6/14 anonim válasza:
1: “ Épp azért (is) járnak előrébb, mint mi, mert csak náluk van legalább 5-6 ember, aki Mészárost is zsebre tudná vágni.”
8/14 anonim válasza:
Csak emlékeztetlek, mert 2 hozzászólással odébb már tagadod, amit írtál. ;)
9/14 anonim válasza:
#8. Én az 1. és a 4. választ írtam. Rámutatsz kérlek, hogy hol tagadtam, amit írtam?
10/14 A kérdező kommentje:
#9: te tényleg ennyire hülyének nézel másokat? Idézet az 1. válaszodból: „Épp azért (is) járnak előrébb, mint mi, mert csak náluk van legalább 5-6 ember, aki Mészárost is zsebre tudná vágni.” Erre reagálva írta a 3.: „Nem hinném, hogy az igazán gazdagok miatt járna előrébb egy-egy ország.”. Te pedig letagadtad az 1. válaszodból idézett mondatot ezzel: „Ilyen állítást én sem tettem”.
2023. máj. 22. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!