Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzéki lepontozók, mi az...

Ellenzéki lepontozók, mi az oka, hogy a véleményért, válaszért lepontoztok?

Figyelt kérdés
Csomó olyan kérdés van ahol válaszolok a kérdésre és utána 0%közeli az értékelés. Pedig a kérdésre válaszolok normálisan, csak kormánypárti vagyok. Nyilván ha megkérdezik pl h kire szavaztam, beírom a fideszt. De az miért jó nektek, hogy lepontozzátok? Nyilván ha valaki kötözködik, trollkodik stb én is lepontozom őket, de egy normális válaszért, amivel nem egy az álláspontom, azért nem. (Meg elég kevés fideszes teszi, mert az ellenzékiek fel vannak pontozva)
2023. máj. 15. 11:44
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
64%

Én azokat pontozom le akiknek nem tetszik a válasza.

Politika részben a kérdések 90%-a nem kérdés. Hanem kérdésnek álcázott vélemény, propaganda szöveg vagy trollkodás.

2023. máj. 15. 13:15
 32/36 anonim ***** válasza:

Elnézve a hozzászólások eredményességét,...

Ide értek az "Ellenzéki lepontozók" kedves kérdező!

:)

2023. máj. 15. 13:20
 33/36 A kérdező kommentje:
31. Értem, de nem ez a kérdés. Mintha feltennék egy kérdést másik topikban, hogy tejérzékenyek, ti sajtot se esztek? Aztán az lenne a válasz hogy én jövőhéten utazom Kubába. Két dolognak nincs köze egymáshoz.
2023. máj. 15. 13:26
 34/36 anonim ***** válasza:
70%

Értelem?!? Minek az!...

Szájbarágom akkor a kérdezőnek.

Politika részben a kérdések 90%-a nem kérdés, ahogyan EZ sem az. Ez kérdésnek álcázott vélemény, propaganda szöveg vagy trollkodás.

(forrás:#31)

2023. máj. 15. 13:53
 35/36 anonim ***** válasza:

Nem egy ilyen kérdést tettél fel, hanem egy olyat amire csak azok tudnak válaszolni akik ezt tették. Nekem is van olyan troll válaszom ami 100%-on áll és van olyan is ami szerintem hasznos és 30 körül van.

Akár most végigmehetek és lepotozhatom az összes eddigi választ, mivel semmi következménnyel nem jár, ahogy azt teszik sokan akár random is.

2023. máj. 15. 13:58
 36/36 anonim ***** válasza:
Lepontozáskor nem csak a választ nézem, hanem azt is hogy az illető mennyire hiteles = kihozta e magából a maximumot, megtett e mindent önmagáért. Mivel okos vagyok, az a dolgom hogy egyáltalán ne toleráljam a butákat. Miért? Mert a butákról végül mindig kiderül hogy tehetnek is róla.
2023. máj. 16. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!