Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzéki lepontozók, mi az...

Ellenzéki lepontozók, mi az oka, hogy a véleményért, válaszért lepontoztok?

Figyelt kérdés
Csomó olyan kérdés van ahol válaszolok a kérdésre és utána 0%közeli az értékelés. Pedig a kérdésre válaszolok normálisan, csak kormánypárti vagyok. Nyilván ha megkérdezik pl h kire szavaztam, beírom a fideszt. De az miért jó nektek, hogy lepontozzátok? Nyilván ha valaki kötözködik, trollkodik stb én is lepontozom őket, de egy normális válaszért, amivel nem egy az álláspontom, azért nem. (Meg elég kevés fideszes teszi, mert az ellenzékiek fel vannak pontozva)
2023. máj. 15. 11:44
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
9es. Olvasd már el és értelmezd a kérdésem légyszi!
2023. máj. 15. 12:00
 12/36 anonim ***** válasza:
35%

16 ezredik miért csinálnak valamit random emberek kérdés

Én is tudok ilyet:

- miért hajtanak fel az emberek fordítva az autópályán?

- miért szemetelnek?

- miért nem táplálkoznak egészségesebben?

- miért háborúznak ahelyett hogy összefognának?

Ezekre pontosan annyira lehet érdemben válaszolni mint a te kérdésedre...

2023. máj. 15. 12:04
 13/36 anonim ***** válasza:
38%

Ne kérdd számon egy fórum portál többség tini, és kölyöktroll hozzászólóitól hogy logikusan kattintsanak igen-nem-talán lehetőségekre.

:)

Isten hozott a GYK sivatagában!

2023. máj. 15. 12:05
 14/36 anonim ***** válasza:
38%

12# Nem azért pontozzuk le mert fideszes. Azért pontozzuk le mert a hozzászólásai buták vagy primitívek, ebből kövezkezik hogy valószínűleg fideszes.

Például a "gyuucsányéék is ezt csináták 12 éve" szövegre te mit adnál?

15/36 A kérdező kommentje:

Dehát ez itt rörténik. Nyilván olvassák akik ilyenek.

De egy kérdés: miért válaszol valaki a kérdésre, ha érdemben nem tud válaszolni?

16/36 A kérdező kommentje:
14. Kérlek te is olvasd el a kérdést. Így pontoztok le is? Értelmezni bem tudtok csak bumm, lepontozás.
2023. máj. 15. 12:09
 17/36 anonim ***** válasza:
0%

16# Szerintem normális választ nem pontoznak le. Ha például azt mondod hogy van 3 gyereked és te annyi támogatást kaptál a fidesztől, hogy rájuk szavazol, azzal nincs gond.

De a fidesz szavazók válasza 90%-ban valami butaság amit persze hogy minden értelmes ember lepontoz.

2023. máj. 15. 12:13
 18/36 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, jó lenne, ha mindenki így gondolkodna, de az emberek többsége érzelemből cselekszik, ezért pontoznak le vagy fel.

De azt ne gondold, hogy fideszesek nem pontoznak le csak azért, mert ellenzéki vagyok. Akkor is, ha nem írok semmilyen sértőt, sem durvát. Amiért kevésbé tűnhet fel, mert valamivel kevesebb fideszes van az oldalon és általában nekik is alacsonyabb a százalékuk, ezért kisebb súllyal jelenik meg az értékelésük.

2023. máj. 15. 12:13
 19/36 A kérdező kommentje:
17, te is olvasd el a kérdést kérlek.
2023. máj. 15. 12:20
 20/36 A kérdező kommentje:
18, honnan tudod hány fideszes van a gyk? Az h nem vagy lepontozva nagyon vajon a fideszesek hiányát, vagy az inteligánciáját bizonyítja?
2023. máj. 15. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!