Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzéki lepontozók, mi az...

Ellenzéki lepontozók, mi az oka, hogy a véleményért, válaszért lepontoztok?

Figyelt kérdés
Csomó olyan kérdés van ahol válaszolok a kérdésre és utána 0%közeli az értékelés. Pedig a kérdésre válaszolok normálisan, csak kormánypárti vagyok. Nyilván ha megkérdezik pl h kire szavaztam, beírom a fideszt. De az miért jó nektek, hogy lepontozzátok? Nyilván ha valaki kötözködik, trollkodik stb én is lepontozom őket, de egy normális válaszért, amivel nem egy az álláspontom, azért nem. (Meg elég kevés fideszes teszi, mert az ellenzékiek fel vannak pontozva)
2023. máj. 15. 11:44
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
61%
Az lehet az oka hogy csacskaságot írsz.
2023. máj. 15. 11:48
 2/36 A kérdező kommentje:
Mi a cscskaság abban ha pl megkérdezik kire szavaztam és leírom? Számtalan hasonló eset van.
2023. máj. 15. 11:49
 3/36 anonim ***** válasza:
81%
Én csak a hazugságot szoktam lepontozni, amikor beírja az ostoba fideszese, hogy sokkal több orvos van, mint 2010-ben, mikor számszerűleg lehet tudni, hogy hány háziorvosi körzetben nincs már háziorvos.
2023. máj. 15. 11:50
 4/36 anonim ***** válasza:
75%
Ott is vannak meg itt is mindenféle emberek.
2023. máj. 15. 11:51
 5/36 A kérdező kommentje:
4es, oké, akkor rád bem vonatkozik a kérdés :D
2023. máj. 15. 11:52
 6/36 anonim ***** válasza:
51%
Mert nagyon sokszor butaságot írtok.
2023. máj. 15. 11:56
 7/36 anonim ***** válasza:
84%
Mivel itt is van Fideszes bőven, adódik a kérdés hogy ti egymást miért nem pontozzátok fel? Csomó kérdés alatt megfigyeltem már, hogy van 4-5 jobbos válasz, más felhasználók és mindegyik kb 0%. Miért nem nyomtok rá a másik válaszára? A balosok megteszik, ti miért nem? Nem siránkozni kell, és a libsiket hibáztatni, hanem zöldezni ezerrel egymást.
2023. máj. 15. 11:56
 8/36 anonim ***** válasza:
77%

Mert a fideszesek olyan blődségeket írnak, hogy ha jó tanári fizetések lennének akkor a gyerekek melegek lennének és gyurcsány meginná a vérüket.

Ezekre te mit adnál?

2023. máj. 15. 11:57
 9/36 A kérdező kommentje:

8as, légyszi ne mond már meg mit tegyek :D Tehetek fel kérdést nem?

Én csak akkor pontozok le vagy fel, ha egyetértek vagy sem. Azért mert valaki fideszes, nem fogom felpontozni. Azért mert ellenzéki nem fogom lepontozni. A kérdésem úgy látszik nem sikerül megérteni, mert érdemi válasz nem érkezett.

2023. máj. 15. 11:59
 10/36 anonim ***** válasza:
74%
3) Pl mert fideszre rendes ember nem szavaz.
2023. máj. 15. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!