Ilyen esetben szavaznátok a Fideszre ? (az elenzékiek véleményére lennék elsősorban kíváncsi)
én húsz éve nem szavazok, bár szívesen tenném. Az életkorom miatt nincs pofám szavazni, ugyanis nem dönthetem el a jövő nemzedék sorsát.
Azt mondják, hogy az öregek...ugyan kérem..az öregeknek fingjuk sincs kire érdemes, ki nem veszi el a nyugdíjat, stb..
Nem vagyok sem ellenzéki, sem kormánypárti, inkább csendesen nézelődöm, és néha szörnyülködöm.
Én nem.
Mert a való világban nincsen jelentősége a vallásnak.
Kivéve akkor ha azt az arcunkba tolják erőszakolják.
Mint ahogy ma történt velem.
A cég ahol dolgozom fidesz bérenc....így alig van itt magyar...
És a héten hozattak 400 indonéz vendégmunkást hogy véletlenül se kelljen magyar embernek fizetni.
Csináltattak nekik külön imaszobát is mivel muszlimok.
Viszont nők oda nem léphetnek be.
De mivel a nők is muszlimok, imádkozni ezeknél meg kötelező, ezért az étkezőben kezdett neki hangosan sírva imába a csaj.
Kerdeztem, hogy mi a kú rva anyádat csinálsz? Enni szeretnék baz d meg. De semmi. Rám nézve mondta-Plíz sztop, majd könnyek nélkül nyavajgott tovább.
Mások is odamentek hozzá hogy baja van e, de ugyanez.
Szégyen, hogy megy ez ez európa védő keresztény védő kamu, közben meg a fidesz sunyi módon elárasztja az országot külföldi előemberekkel.
Én azt hiszem, többet nem szavazok ebben az országban.
Itt lett volna a lehetőség, ez kellett, egye meg az ország, amit főzött.
Akksi gyárastúl, inflációstúl, áruhiányostúl, huxitostúl.
Aki teheti takarodjon el onnan, amig lehet.
Nem szavaznék rá, mivel azok, amik engem a legjobban zavarnak a Fideszben, nem szűnnének meg ezzel:
- a korrupció
- a nép különböző csoportjainak állandó összeugrasztása
- a felelősség soha, semmiért nem vállalása (hogy mindig, mindenért valaki más a hibás)
- a szociális problémák magasról lesz.rása (családonbelüli erőszak, gyermekvédelem, áldozatvédelem, de ide sorolható szerintem az oktatás és az egészségügy is).
- Orbán Viktor személyisége, széteső elméje, cinikus rohadéksága
- EU-ellenesség, oroszpártiság
- közmédia leuralása
Biztos van még más is, hirtelen ezek jutottak eszembe.
Ezt a vallásos hülyeséget el kellene már felejteni. Magyarország egyáltalán nem keresztény ország, az ország 10-15%-a az, aki gyakorló keresztény, és ezzel még világviszonylatban is alacsonyan vagyunk, ahol 30-35% a kereszténység aránya.
Évek óta folyamatosan csökken azok száma, akik a népszavazáson kereszténynek vallják magukat. Az elmúlt 10 évben ez az arány 20%-ot esett(!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!