Milyen pártra vágytok,szavaznátok szívetek szerint ?
Én egy libertárius pártra szavaznék.
Ha lenne ilyen.
(Nem kell kijavítani, tudom, hogy van ilyen párt, de még az induláshoz szükséges küszöböt sem érték el, így nem lehetett rájuk szavazni, tehát gyakorlatilag nem volt ilyen választási lehetőség)
De sajnos ezt a társadalmi-államszervezési modellt hírből sem ismerik Magyarországon - ha valaki egyáltalán hallotta is ezt a kifejezést, az is azt hiszi, hogy "ballipsi", mert "liber"-el kezdődik.
Így aztán nem is járok szavazni, mert nekem tökéletesen egykutya a retardált álkeresztény-komcsi jobboldal, meg az ellenzék is meg tocorkaiék is.
#5: aki nem jár szavazni, az a Fidesz táborát erősíti, ez a legrosszabb, amit tehet, mert esélyt sem ad a változásra. Egy demokratikusabb rendszerben, talán a TE pártodnak is lenne esélye feljebb kerülni, de amíg a Fidesz van, addig még annyi esély sincs rá.
Azt pedig egyre kevésbé mondhatja bárki is, hogy Orbán jobb, mint Gyurcsány volt, mert ha eddig egyesek úgy gondolták, hogy csak a levegőbe beszéljük, hogy lopnak, hazudnak, azóta elég sok mindenre akad bizonyíték, és számok is igazolják a rosszabb helyzetet.
Tudom, hogy sokan nem kedvelnének emiatt, de én Dobrev Klárára szavaznék. Amellett, hogy történelmi jelentőségű lenne Magyarország első miniszterelnöknője, de szakmailag sokkal felkészültebb, kompetensebb Orbánnál. Szeretik az EU-ban, széles látókörű, intelligens. Ilyenre lenne szükség, nem egy agybajos, hazug törpére, aki 2008-ban még az ellen kampányolt, amiket most csinál. Egy ilyen választási eredmény esetén szinte garantálható, hogy a forint is hatalmasat erősödne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!