Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzéki lepontozók, mi az...

Ellenzéki lepontozók, mi az oka, hogy a véleményért, válaszért lepontoztok?

Figyelt kérdés
Csomó olyan kérdés van ahol válaszolok a kérdésre és utána 0%közeli az értékelés. Pedig a kérdésre válaszolok normálisan, csak kormánypárti vagyok. Nyilván ha megkérdezik pl h kire szavaztam, beírom a fideszt. De az miért jó nektek, hogy lepontozzátok? Nyilván ha valaki kötözködik, trollkodik stb én is lepontozom őket, de egy normális válaszért, amivel nem egy az álláspontom, azért nem. (Meg elég kevés fideszes teszi, mert az ellenzékiek fel vannak pontozva)
2023. máj. 15. 11:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%

Nos kérdező, most értél el arra a pontra, amikor a saját hozzászólásodat ("18, honnan tudod hány fideszes van a...)

értelmezd a kérdésedre.

Megvan a válasz.

2023. máj. 15. 12:25
 22/36 A kérdező kommentje:
Mert? Nem lehet inteligensebb a fidesz szavazó?
2023. máj. 15. 12:29
 23/36 anonim ***** válasza:
62%
kérdező! Téged ilyen baromság érdekel? Jajistenem...lepontoztak...minek nézed meg?
2023. máj. 15. 12:31
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
#20: Nem tudok pontos számokat, de aki rendszeresen használja az oldalt, az érzékelheti (és nem a lepontozások alapján). Ezt még a fideszesek is így ítélték meg, volt is ilyen kérdés már.
2023. máj. 15. 12:32
 25/36 anonim ***** válasza:

Upsz.

"Nem lehet inteligensebb a fidesz szavazó?"

Ez bizony ideológiai és elítélési elszólás volt részedről.

Pont a lepontozóidnak. :)

2023. máj. 15. 12:34
 26/36 A kérdező kommentje:
Miért?
2023. máj. 15. 12:37
 27/36 anonim ***** válasza:
10%

Affene. Troll.

Két oldalon belül eljutottál az egy szavas reagálásig.

Vége a lendületnek.

2023. máj. 15. 12:49
 28/36 A kérdező kommentje:
Simán csak rákérdeztem. Inkább a válaszolók a trollok, akik nem a kérdésre válaszolnak.
2023. máj. 15. 12:51
 29/36 anonim ***** válasza:
38%

ööö..

Kaptál már választ a kérdésedre, normális érthetőt is.

Hogy az nem az a válasz amit TE elképzeltél?!?

Ja kérem!

2023. máj. 15. 12:55
 30/36 anonim ***** válasza:
59%

Az az oka, hogy az ellenzékiek többsége pont ugyanolyan megszállott birka, mint amilyennek ő állítja be a kormánypártiakat. Itt is többen írták, hogy csak akkor pontoznak le valakit, ha hülyeséget ír. Az ilyennek vagy semmi tapasztalata nincs az oldalról, vagy csak ugyanúgy egy alternatív valóságban él, mint azok a fanatikus fideszesek, akiket utál.

Engem már legalább annyian bélygeztek itt fideszbérencnek, mint ahányan sorosbérencnek. Nem bírják elviselni a kritikát. Az annyit emlegetett kritikus gondolkodást úgy értik, hogy a másik oldallal legyen kritikus. Ha a saját csapatjukra mondok valami rosszat, akkor egyből fizetett ügynököt látnak. Hiába tartja magát annyira különbnek egymástól a két fanatista tábor, pontosan ugyanolyanok.

2023. máj. 15. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!