Ez a Bite Zsolt normális?
Nem volt neki 15 éves szeretője, ezt állította legutóbbi live-jaiban. Aztán ki tudja? De az szinte biztos, hogy ha volt neki, az nem a saját diákja volt. Amekkora hírverést csaptak, szerintetek nem kérdezte ki minden egyes szülő a gyerekét, aki a Krúdy Gyula suliba jár? Iskolapszichológus is járt a gyerekek között, azt írja a sajtó, neki is csak elmondta volna valamelyik gyerek... Fél év eltelt, de nem jelentkezett ilyen áldozat. Bite már rég vádlott lenne, nem csak gyanúsított.
Szerintem inkább tényként állította be a tiktok videóban, hogy igen, neki van ilyen korú szeretője, mert megteheti. K**va szarul döntött, nem kellett volna ez az ugrálás, az biztos, mert kegyetlenül megszívta. Inkább egy naiv ember, aki azt hitte, majd bevédi őt a liberális társadalom.
Színt vallok: nekem is az érett teltebb nők jönnek be kora kamaszkorom óta. És nincs semmiféle "anyakomplexusom", mindig jól kijöttem anyámmal, egyszerűen ezek az asszonykák mozgatják meg a fantáziámat harmincas pasiként ugyanúgy. Simán meglehet ez a meleg fiúknál is az érettebb testes f@szik felé. Csak az előbbiről merünk beszélni, sőt idealizáljuk, az utóbbi meg egy szar társadalmi tabu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!