Ez a Bite Zsolt normális?
#22 1. Ez csak egy feltételezés.
2. Nem másról beszeltem, hanem a te mércédről. Jogosnak tartod azt amit magad állítottal vagy sem?
"Ha kiderülne vkiről h a békemeneten menetelt és veri a feleségét, tuti összemosná a "független" média."
Tudsz mutatni legalább egy konkrét példát, amikor ez megtörtént a "független" médiában" ?
Sorban válaszolnék a kérdéseidre.
"Ez a Bite Zsolt normális?"
Nem.
"De akkor már miért nem egy felnőtt férfivel jön össze, miért egy kamasszal?"
Mert nemcsak meleg, de pedofil, akarom mondani efebofil is.
"Most miről tudnak ezek beszélgetni egyáltalán? Hogy mi volt az iskolában?"
Ez a kapcsolat a férfi részéről csak a szexről szól. Ő lehet, hogy meghallgatja a srácot, hogy az kötődjön hozzá, mert nyilván a fiú részéről a kötődés kell ahhoz, hogy dughassa őt a férfi.
Hadd jegyezzem meg, hogy tipikusan azok a kamaszok sodródnak bele ilyen kapcsolatokba (mindegy, hogy homo- vagy heteroszexuális kapcsolatról van szó), akik érzelmileg elhanyagoltak, szüleik nem törődnek velük. Az ilyen kamaszok kapaszkodót keresnek és ezért adják könnyen a testüket is ilyenkor. Tipikusan ugyanez van intézetben nevelkedő kamaszok esetében is.
#29 Értelmeztem, sőt kepzeld, nekem meg memóriam is van így arra is emlekszem hogy az előző oldalon meg azt írtad hogy Bitte lelkes ellenzéki aktivista ezuel implikalva hogy leírja az ellenzeket a személye.
De látom kezdesz ideges lenni, mert valaszolni nem nwgyon akarsz.
Tehat akkor elismered hogy Bite Zsolt alapján nem lehet megítélni az ellenzeket? Mert most már azt mondod nem mosod össze. Ami tök jó dolog, hiszen akkor a fideszt sem kell össze mosnod a Balogh Orbán Viktorozóval.
"Most miről tudnak ezek beszélgetni egyáltalán? Hogy mi volt az iskolában?"
Egyébként még mindig semmi bizonyíték nincs róla hogy Bite 15 éves szeretője létezett-e egyáltalán a valóságban, vagy csak az agyszüleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!