Ez a Bite Zsolt normális?

Ekkora égés után nem csodalkozom hogy teljesen eltűnt, a helyébe úgy eltűnnék, hogy minél kevesebben ismerjenek fel, legyek akármennyire nárcisztikus.
A Fidesz meg sokkal nagyobbat bukna azzal, ha kiderülne valahogy hogy ő szervezi/fizeti az ilyen hülyéket, mint amennyit nyer ha nem derül ki. Miért kockáztatna van elég muníció a beavatkozásuk nélkül is. Ezért nekem ezek mindig ilyen “jet fuel doesnt melt steam beam” féle konteóknak tűnnek és nem azért mert a fideszt szentnek tartanám.

Szokták mondani az okos titkolja amit csinál, a hülye azzal dicsekszik amit nem csinál.
Az is lehet egy nagy kamu, az egész. Amúgy úgy undorító az egész ahogy van.
Én is voltam (vagyok) meleg, és emlékszem amikor 15 voltam, hát már egy 20 évesre is úgy néztem hogy ÖREG. egy 39 éves meg nem öreg hanem egyszerűen levegő a szememben. a cipőtalpamat nem törölném bele.
Kamu az egész.

#9 Mi köze Bittenek az ellenzèkhez? Ja tudom, mivel pedasszisztens ès mivel a tanàrok egy rèsze tüntet ezèrt ElLEnZÈki!
Nem sovàny ez egy kicsit? :)

@ 10:25
Valami olyat is össze hordott hogy ilyen meg olyan jogvédő szervezetek védik, ami megint csak egy légbőlkapott kamuja volt. Mint tudjuk az ilyen jogvédő szervezetek, általában sorosista ellenzéki libsi ármány, így Bite = ellenzék.

#19 Tehát ha találok egy fidesz szavazó/aktivistat aki veri a gyerekeit akkor a fidesz gyerekverőkből áll akik azt tamogatják? :)
Az aktivizmusára is jó lenne látni valami bizonyítékot.

#19 Ezen erv alapján ugye a fidesz az iq kettes cigányok partja, itt egy lelkes aktivista aki bizonyítja a te mércéd alapján:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!