Egyetértetek a Hatvannégy Vármegye Mozgalom bejelentésével, akik megakadályozhatták ezt az aljasságot?
Figyelt kérdés
A különböző LMBTQP-lobbista szervezetek minden lehetőséget igyekeznek kimeríteni annak érdekében, hogy a tiltások ellenére a genderlobbi beférkőzhessen az iskolákba.
2023. máj. 9. 13:40
21/26 anonim válasza:
#20 Én sosem mentegettem pedofilokat, még csak Fidesz-szavazó sem vagyok, szóval rajtam nincs mit számon kérni.
22/26 anonim válasza:
#21 Hiába csinálsz úgy mintha nem értenéd a kettős mércéd. Mások értik.
23/26 anonim válasza:
A "bu*zi pedofilt" nem mi "mentegetjük" hanem Magyarország törvényei.
Még mindig ott kell reklamálni.
24/26 anonim válasza:
De ti is úgy csináltok, mintha semmi baj nem lenne azzal, amit csinált. Lásd a linkelt kérdést.
25/26 anonim válasza:
#23 Én nem mentegettem, ki az ti? Ja, hogy neked szabad általánosítani, de másnak nem? Látom nem tudod leverni azt a kettős mércét. :)
26/26 anonim válasza:
Mivel az óvodában semmilyen szexszel kapcsolatos dolognak nincs helye, ezért az LMBTQ mozgalom is maradjon távol onnan, P betűvel és anélkül egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!