Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek a Hatvannégy...

Egyetértetek a Hatvannégy Vármegye Mozgalom bejelentésével, akik megakadályozhatták ezt az aljasságot?

Figyelt kérdés

[link]

A különböző LMBTQP-lobbista szervezetek minden lehetőséget igyekeznek kimeríteni annak érdekében, hogy a tiltások ellenére a genderlobbi beférkőzhessen az iskolákba.

2023. máj. 9. 13:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
33%
#9 Igen, a beleegyezési korhatár legalizálta. És? Mondtam olyat, hogy azzal egyetértek? Eleve nem értem a többes számot, én nem hoztam ilyen törvényt.
2023. máj. 9. 14:47
 12/26 anonim ***** válasza:
#10 Nézz utana.
2023. máj. 9. 16:01
 13/26 anonim ***** válasza:
58%
Ha Bite Zsolt miatt pedofil minden meleg, akkor Kaleta miattbpedofil minden heteró. Amúgy alapból több lányt molesztálnak mint fiút, szóval nem nehez kitalaĺni kik közt több a pedofil. Arról nem is beszélve hogy az ilyen esetek nagyrésze családon belül törtenik. Valaki hozhatna forrást arra hogy egy iskolában az érzékenyítő előadáson molesztáltak valakit, az lenne ugyanis pedoília.
2023. máj. 9. 16:03
 14/26 anonim ***** válasza:
58%
A hatvannégy vármegye nem hallott még internetrőlbés tiktokról. Szerencsére hiába megy ez a vergődés, mert az információáramlását már amúgy sem lehet ezzel akadályozni
2023. máj. 9. 16:05
 15/26 anonim ***** válasza:
11%
#13 kaletát a Fidesz ugyan megmentette a megérdemelt büntetéstől, de a szavazóik elítélték, amit csinált. bitét viszont ti, a szavazók is mentegetitek. Az "érzékenyítésnek" csúfolt LMBTQP propagandának pedig többek között éppen az a célja, hogy a gyerekeket meg lehessen rontani.
2023. máj. 9. 16:31
 16/26 anonim ***** válasza:
35%

"bitét viszont ti, a szavazók is mentegetitek"

Tudsz mutatni valami forrást, hogy hol és ki mentegeti?

2023. máj. 9. 16:56
 17/26 anonim ***** válasza:
46%

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

Itt pl. szinte minden felpontozott (!) válaszban mentegetitek.

2023. máj. 9. 16:59
 18/26 anonim ***** válasza:
50%
az a mentegetést hogy leírják az ismert körülményeket az ügy kapcsán, úgy hogy az nem a neonáci kurucinfo-s uszító verzió?
2023. máj. 9. 17:04
 19/26 anonim ***** válasza:
kurucoknak nem kell tisztában lenni a pedofília fogalmával :D
2023. máj. 9. 17:54
 20/26 anonim ***** válasza:
70%

"#9 Igen, a beleegyezési korhatár legalizálta. És? Mondtam olyat, hogy azzal egyetértek? Eleve nem értem a többes számot, én nem hoztam ilyen törvényt."

Ja semmi, csak szórakoztató ez a keresztény ősmagyar konzervPatív logika. Többes számra hivatkozol rögtön azután hogy az egész LMBTQ-t összemosod Bite Zsolttal, de Te speciel nem hoztál ilyen törvényt, szóval rajtad ne kérjünk számon semmit, persze, érthető.

2023. máj. 10. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!