A drogliberalizáció az emberiség tragédiája?
Na, sikerült belinkelni a drogmentes szcientológus oldalt. Tudod, hogy kik ők és mit képviselnek? Nem is kezdem el részletezni, elég annyi, hogy egy szektaszerűen működő, világméretű bűnszervezet. Gyakorlatilag minden szavuk hazugság.
Én nem propagálom a drogokat, csak azt mondom, nem kéne egy növényt üldözni, mint az ördögöt, mert abból csak több probléma lesz, mintha józanul állunk a problémához. Szerintem a függőknek segíteni kell, az embereknek pedig meg kell adni a megfelelő tájékoztatást, hogy később ne legyenek függők. Ezt viszont nem lehet úgy, hogy hazugságokkal riogatjuk az embereket, meg üldözzük az egyszeri fogyasztót. A függő nem mer így segítséget kérni, az átlagember szemében pedig hiteltelenné válik az egész rendszer.
Nem akarok én se kiskirály lenni, se hedonista nem vagyok. Csak egy szabadabb, egészségesebb társadalomban akarok élni, ahol nem kövezik meg az embert, mert elszív egy növényt (vagy megeszi sütiben, ha már ennyire aggódsz a légzőrendszer egészségéért).
Te meg agyon akarsz lőni embereket. Ki állított itt ki magáról szegénységi bizonyítványt?
Bocs, csak nyaralni voltam a barátnőmmel, nem lóghatok mindig ezen az oldalon.
Na szóval az alkoholról annyit, hogy nem értem, miért kell az egyik szer miatt bebörtönozni az embert, a másik miatt meg szinte meg is dicsérni. Mármint látszólag egyetértünk abban, hogy az is tudatmódosító szer, akkor mi ez a kettős mérce?
Amúgy nem tudom, hogy tényleg szcientológus vagy-e, de ajánlom figyelmedbe ezeket:
Nem összehasonlítható a drogfogyasztás kriminalizációja mondjuk a gyilkosság kriminalizációjával.
A gyilkosságot azért kriminalizáljuk, mert annak a következménye az, hogy egy ember az életét veszti valaki más keze által.
A kannabiszfogyasztás legsúlyosabb következménye az, hogy börtönbe zárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!