Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A drogliberalizáció az emberis...

A drogliberalizáció az emberiség tragédiája?

Figyelt kérdés
„Ha azért akarjuk legalizálni a drogfogyasztást, mert nem sikerült azt kiküszöbölni, akkor legalizáljuk a bűnözést is, mert a bűnözésmentes társadalmat sem sikerült létrehozni. Alkalmazzuk a logikát következetesen. Ez két teljesen párhuzamos szituáció: ha elfogadjuk az egyiket, el kell fogadnunk a másikat is” – nyilatkozott Prof. Dr. Haller József, a Drogkutató Intézet igazgatója. [link]

2023. máj. 7. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
15%
Agyhalott ostoba barmok. Lőnivaló idióták.
2023. aug. 31. 16:06
 52/79 anonim ***** válasza:
66%
Láttam élőben füvest, meg sem mondanád róla. Olyan is van, aki leépül, mert túltolja - alkoholt is lehet fogyasztani egy pohár bor formájában a vacsorához heti 1x, de lehet mindennap tüskével és kannásborral is indítani. Vajon melyik az ártalmasabb?
2023. aug. 31. 16:07
 53/79 anonim ***** válasza:
11%
Látom nem fogtad fel. A "mértékletes" hosszú távú hatásai is negatívak.
2023. aug. 31. 16:09
 54/79 anonim ***** válasza:
18%

Pedig tényleg orvos vagyok és tanultam, láttam, tapasztaltam dolgokat - ellentétben veled. Az összes füvesnek, akit ismerek, megvannak a fogai és hasznos tagjai a társadalomnak - ellentétben veled.

Szedheted a "tudásodat" a szcientológus szervezetek szóróanyagaiból és retteghetsz a csúnya drogosok miatt, de a valóság egész más, mint amit ők terjesztenek. Remélem egyszer meglátod te is, hogy a rendpárti buborékodon kívül is van élet.

2023. aug. 31. 16:28
 55/79 anonim ***** válasza:
53 gondolom te LMBTQ-fób is vagy
2023. aug. 31. 16:31
 56/79 anonim ***** válasza:
54 igazad van.
2023. aug. 31. 16:31
 57/79 anonim ***** válasza:
0%
54-es hazudsz! Az hogy mit lattal es hallottal nem hiteles annak tükrében, hogy mi az IGAZI ORVOSOK szakvéleménye. Te csak egy ócska kis bohóc vagy. Aki hazudik.
2023. aug. 31. 16:38
 58/79 anonim ***** válasza:
65%
Idegesnek tűnsz tesó, nem kérsz egy spanglit?
2023. aug. 31. 16:50
 59/79 anonim ***** válasza:
71%

Láthatóan semmit nem értesz a témához. Nevetséges dolgokat állítasz. A cannabis nem káros. Itt a bohóc te vagy.

2023. aug. 31. 17:03
 60/79 anonim ***** válasza:
15%
Mutasd azokat a tudományos kutatásokat amik cáfolják, hogy a vadkender fogyasztása nem káros. 🙂 Mivel ilyen nem lessz, ezért marad a hazudozas. De férgektől nem is várnék mást.
2023. aug. 31. 18:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!