Egyetértetek azzal, hogy a szkíta (azaz magyar) erkölcs az emberiség történetének legnagyobb civilizációs vívmánya?
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 01:16
1/9 anonim válasza:
Hogyne, meg a Sziriuszon kaptuk az annunakiktol.
2/9 anonim válasza:
A szkíta lehet, csak az nem magyar.
4/9 anonim válasza:
Ma ez, holnap az derül ki, hogy a magyarok a leg helikopterebbek mindenkinél. Mi hoztuk létre a Földet is, nem?
5/9 anonim válasza:
Nem tudom, milyen az a szkíta erkölcs, de a magyar azt élteti, aki minél többet lop, ügyeskedik, stb. meg is szavazza azokat az ország vezetőinek. A magyarnál csak a cigány erkölcs van lejjebb.
6/9 anonim válasza:
Én hun kipcsak táltos harcos vagyok. Kanca tejet iszok,jurtában éle
7/9 anonim válasza:
Milyen erkölcs? Rablóhadjáratok? Hétmagyar az augsburgi csata után?
8/9 anonim válasza:
5-ös, te a cigány erkölcsről beszélsz, amit sajnos a magyarok elég nagy része átvett...
9/9 anonim válasza:
5 ne legyél rasszista. Amúgy aki így gondolja, mint a kérdező, az is fasiszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!