Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehet 1 évvel a választ...

Hogyan lehet 1 évvel a választások után se volt tömeges kiábrándulás a Fideszből?

Figyelt kérdés

Elképesztő bolti árak, infláció, vasúthálozatok mennek tönkre pénz miatt, Pegazus, Eus pénzek visszatartása, oktatás egészségügy esik szét stb...

Miért nem ábrándultak ki még mindig a fideszesek?

2023. ápr. 26. 15:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
10%

Még szerencse hogy Zsoltikának semmilyen állami tisztsége nincs.:D

2023. ápr. 26. 16:29
 22/37 anonim ***** válasza:
10%

"Miért, a Fidesz tudja vezetni az országot? Egészségügy romokban, oktatás romokban, a külkapcsolataink szétbarmolva, mindenki a mi nyakunkon táncol, de már a lengyelek is köpnek ránk, infláció négyszer nagyobb az EU átlagnál, közben a közvagyont sorra iratják át magánalapítványok tulajdonába. Ez neked kormányzás? Tényleg nem tudod elképzelni, hogy ennél BÁRKI jobb lenne? Ennyire még Gyurcsányék se kúrták el."

Na azért azt se hagyd ki hogy az elmúlt 13 évben 3 államcsőd volt, meg 8-szor kirúgtak, akarom mondani azorbán léptetett ki minket az EU-ból, hogy felépítse a fasiszta birodalmát.

2023. ápr. 26. 16:41
 23/37 Demion ***** válasza:
76%

"Demion stílusú válaszok tartják együtt a fidesz tábort. Ha én fradista vagyok és egy vadidegen újpestes profil kommentszekcióban elkezdi kreténezni a fradit"

Egyrészt nem a Fideszt kreténeztem.

Másrészt, már ne is haragudj, de amikor valakinek a jogállamiságról és az európai politizálásról annyi jut eszébe, hogy "Fúúú!!! Transz propaganda!!! HÖÖRRR", azt hadd lehessen már kreténnek nevezni.

2023. ápr. 26. 16:43
 24/37 anonim ***** válasza:
19%

"hogy mehetne másként,"

Már ne haragudj, de azt,hogy "európai politika" "európai módon" , ezeket a kifejezéseket ti járattátok le.

"Európai módon kell kezelni a migránsokat". Mennyit lehetett ezt hallani.

Európai politika egyenlő a liberális agymenéssel.

2023. ápr. 26. 16:47
 25/37 anonim ***** válasza:
31%

Ilyen az emberi agy. Te sem szeretsz lemondani a magszokott dolgokról. Számos függő ember is tudja, hogy káros az számára, de változni nem tud.

A legfontosabb mechanizmus az önbecsülés. Az hagyján, hogy valaki hülyének tart, de hogy saját magamat tartsam én annak, azt már nem. Ha valamit sokáig sulykolnak, önkéntelenül aszerint cselekszünk (lám, a legvadabb ellenzékiek is fiszeszes terminológiát használnak. Nem hülyék, nem félősek, mindössze ezt szokták meg, nagyon kell figyelni, hogy az ember önkéntelenül ne tegye.). Ha pedig egyszer csőbe mentünk, nincs visszaút. Önmagunknak kéne bevallanunk, mennyi mindenben átverhetők vagyunk. Hát nem, inkább elkeseredetten a végsőkig próbáljuk magyarázni a magyarázhatatlant. Védekezésképpen pedig közömbösek leszünk, agyunk kizárja a problémákat. Ez pedig csak igénytelenséggel lehetséges, tehát azok leszünk Akkor meg minden mindegy "úgyse lehet változtatni". Az önfelmentést magas fokon űzzük. Csak néhány szerencsés, megátalkodott kételkedő látta kezdettől, hogy baj van (lesz). Pszichológiából például tanítják, aki (főleg utólag) bosszúszomjas, attól isten ments, hogy hatalomra kerüljön. Pedig ez kiderült 1989 június 16-án. Kellett majd 10 év, mire kiépítette állásait.

2023. ápr. 26. 16:56
 26/37 anonim ***** válasza:
11%

Nem tudom hogy azok akik bagatelizálják a gyurcsány korszakot, hány évesek voltak akkor. Akik még csak csattogós lepkét tologattak az oviban azoknak a véleménye nem nagyon érdekel.

Én dolgoztam, adót fizettem, gyereket neveltem akkor.

Köszönöm nem kérek belőle még egyszer. Aki akkor egy tetü volt az megint egy tetü lesz ha ismét hatalomra kerül. Amikor hatalmon volt nem tett semmit sem az egészségügyért sem az oktatásért.

Amint az ellenzék olyan programmal jön elő amelyből úgy érzem hogy nekem jobb lesz akkor rájuk fogok szavazni.

Például nem akarok több szja-t fizetni és leszarom hogy a melegek házasodhatnak-e.

2023. ápr. 26. 17:14
 27/37 anonim ***** válasza:
90%
24es, én nem vagyok többes szám és nem vagyok politikus sem. Én nem járattam le, épp ellenkezőleg, én élek ezekkel és használom ezeket.
2023. ápr. 26. 17:56
 28/37 anonim ***** válasza:
93%

#26 nem is több szja-t fizetsz, hanem több áfát, több útdíjat (többszörösen, beépülve az árakba), több pénz adót (aka infláció), és még ezernyi több adót. "Nagy koponya vagy" https://www.youtube.com/watch?v=vqvEsOfkL8A

Én is dolgoztam akkor, és szivesen fizetném azt az szja-t a többi nélkül, pedig ma már a legmagasabb kulcshoz tartoznék.

2023. ápr. 26. 17:57
 29/37 Koplárovics Béci ***** válasza:
74%
A fidesz-szavazók általában burokban élnek. Tök jól elvannak a heti 1 kiló krumplival, mert a Gyurcsány alatt csak 80 deka volt. Mivel a lakájmédia nem írja, hogy már a románok is 1 kiló 20 dekánál járnak, pedig a fidesz előtt még kenyérre meg vízre sem futotta nekik, ezért ha ezt állítod, akkor hazug disznó vagy. Persze a burok megvédi őt minden ellenségtől: gyurcsánytól, sorostól, brüsszeltől, a migrácsoktól, a zelembétkútól (azt se tudja mi az, de ha azt mondják neki, akkor még a páva is drekkvín lesz). És ez a páncél erős, amíg a krumpli megvan, addig kitart. Persze torzít rendesen, ezért nem látja, hogy mi folyik körülötte. Akkor meg minden elégedetlenkedne, ha neki jó a kis posványban?
2023. ápr. 26. 18:32
 30/37 anonim ***** válasza:
7%

Ismétlem, a folyamatos sértegetés nem fog még több szavazatot hozni az ellenzéknek, sőt, csak még jobban taszítja az embereket onnan. Ha lealacsonyítjátok a szavazókat (nem a politikusokat, azzal semmi baj nem lenne) a krumplival, meg az m1-gyel, addig ne várjátok, hogy ezek az emberek majd a ti oldalatokra álljanak, mert csakazért sem fognak.

És emellé kell a jó program, ami megvalósítható, nem olyan, mint a tavalyi volt.

2023. ápr. 27. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!