Kiábrándult fidesz-szimptizánsok, kire szavaztok jövő májusban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 11:55
A kérdező szavazást indított:
Az egyesült ellenzék jelöltjére
Vegyes érzésekkel, de a Fidesz jelöltjére
A Mi Hazánk jelöltjére
Egyéb kis párt jelöltjére vagy senkire
Nem ábrándultam ki a Fideszből, jó szívvel rájuk szavazok továbbra is
27 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nem nagyon találkoztam még kiábrándult Fidesz szimpatizánssal,ha nyer az ellenzék bár én nem rájuk szavazom azért drukkolok nekik hogy jól kormányozzanak.😉
2/7 anonim válasza:
Még akkora baklövést nem csináltak hogy kiábránduljak.
3/7 anonim válasza:
Péter egykulcsos szja folytatása az tetszik, de egyelőre maradok a Fidesznél.👍
4/7 anonim válasza:
Köszi, de Orbán Viktort nem szeretném egy olyan Márkira cserélni, sjina DK, meg a Jobbik" csapdában" vergődne, aztán, ha nem tetszik,amit művel, megpuccsolja A böszme!
5/7 anonim válasza:
A Fidesznek mot kb 10%ponttal magasabb értékeket mérnek, mint 2018-ban, szóval olyan nagyon sok kiábrándult nem nagyon lehet. Legalábbis aki ebben a ciklusban ábrándult ki.
6/7 anonim válasza:
Nyilván a vízcsapból is a korrupció meg a szétlopás folyik de bizonyíték nélkül.
7/7 anonim válasza:
Több az új fidesz szimpatizáns, mint a kiábrándult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!