Vicces hogy az életkort hoztad fel kérdező, mert az első gondolatom rólad és #4-ről, hogy "ahogy egy 15 éves elképzeli a demokráciát" :)) Édes istenem, kérjünk számon értelmetlen lexikális tudást (mit számít, hogy 96-ban vagy 99-ben csatlakoztunk a NATO-hoz?), meg vezessünk be pontrendszert a társadalmi hasznosságra, és azzal súlyozzuk a szavazatot... Az a baj, hogy azon a híres Dunning-Kruger grafikonon ti most épp a "mount stupid" tetején vagytok a politikai műveltséget illetően, szóval pontosan semmi jogotok számonkérni a szavazókon semmit. Egy ilyen rendszerben ti lennétek az elsők között, akik nem szavazhattok.
2023. ápr. 22. 10:34
12/49 anonim válasza:
Na megjött a vérfideszes. Igenis, számon kellene kérni, hogy a 4 osztályos közmunkás meg a főorvos szavazata miért ér ugyanannyit.
Ja, hogy így a fidesz menne a levesbe?
2023. ápr. 22. 10:38
13/49 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy aki írni, olvasni nem tud, az nyilván el tudja dönteni, hogy kire szavazzon. Igen, arra akitől a krumplit kapja. Na ezért tartunk itt jelenleg.
2023. ápr. 22. 10:44
14/49 anonim válasza:
Szerintem nincs szükség szavazásra, és jelenlegi formájában teljesen értelmetlen is.
A számonkérhetőséget kellene szigorítani,hogy orbán gyurcsány és a többi a kötélen lógjon,ha csak lopni és hazudni tudnak.
2023. ápr. 22. 10:44
15/49 anonim válasza:
-7-
Mert ezek nehéz kérdések!Mit erdekel au államforna engem?semmit.én a fideszre szavazok és kész értve vagyok?
2023. ápr. 22. 10:48
16/49 anonim válasza:
-9- de igazságos! mindenkinek joga van okosnak vagy kevésbé okosnak lennie,de eztől még szavazásra jogosult marad értve vagyok?kismalac..
2023. ápr. 22. 10:50
17/49 anonim válasza:
Miért rájuk szavazol?
2023. ápr. 22. 10:50
18/49 anonim válasza:
Kismalac :DDDDDDDDDNa látom megjött az akit érintenek a felvetések
2023. ápr. 22. 10:51
19/49 anonim válasza:
ha tovább gondoljuk, rakhatnák az iskolai végzettséget szorzókkal.
1. osztály ×0.1
2. osztály x0.2
...
12. osztály x1.2
...
2023. ápr. 22. 10:51
20/49 anonim válasza:
"9- de igazságos! mindenkinek joga van okosnak vagy kevésbé okosnak lennie,de eztől még szavazásra jogosult marad értve vagyok?kismalac."
persze, mindenkinek joga, hogy hülye legyen, meg szavazzon. csak ne annyit érjen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!