Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor elárulta az...

Orbán Viktor elárulta az Országot azzal hogy Ukrajna érdekét előrébb helyezte a magyar érdektől?

Figyelt kérdés
Miért szavazták meg a szankciókat, mikor a kormány is elmondta hogy azok rosszak és a magyar embereket fogja hátrányosan érinteni? Miért küldtünk ki akkor gázolajat mikor itthon is hiány volt és drága? Miért adtunk Ukrajnának pénzt, a magyar adófizetők pénzéből, mikor romokban van az Ország? Szerintetek is ez kimeríti a hazaárulás forgalmát? Miért nem lehet azt mondani hogy függetlenek vagyunk, és csak a magyar érdekeket nézzük? Miért kell tövig benyalni Ukrajnának, mikor lábbal tiporják az ottani magyarok jogait?!

2023. ápr. 20. 10:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

#8 Persze mindenki örülne neki.

Ha a feleségem odaadná a vagyonunk egy részét egy hajléktalannak, vagy egy háborús menekültnek akkor viszont nem örülnék. Mert abból a pénzből kellett volna kicserélni egy elhasznált háztartási gépet, ami már esedékes lett volna. Lehet ő is így indokolta volna meg, hogy de figyelj ha egyszer mi kerülünk ilyen helyzetbe akkor a örülné neki. Megmondom őszintén ugyanúgy bosszantana :D

2023. ápr. 20. 10:47
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Azért ne hasonlítsd már össze a te mosógépre félrerakott pénzedet egy ország kissé bonyolultabb gazdaságával és pénzügyeivel.
2023. ápr. 20. 11:04
 13/20 A kérdező kommentje:

A lényeg hogy annak a 77 milliárdnak Magyarországon lenne olyan felhasználási helye ami égető. Tudom hogy te is egy olyan Fideszes vagy, aki azt mondja hogy itt minden rendben és semmire nem kell már költeni, de én azért látom hogy néhol elkeserítő a helyzet, mondhatni nem emberi. És pont oda fel lehetne használni ezt a pénzt. Mert siralmas volt itthon a feleségem kórházi ellátása szülés után, és lett volna elképzelésem hogy azzal a 77 milliárd Ft-al mit lehetne ott kezdeni.

Ez csak példa volt hogy érthető legyen.

2023. ápr. 20. 11:13
 14/20 anonim ***** válasza:
76%
Eltévedtél, gyűlölöm a fideszt. next time.
2023. ápr. 20. 11:14
 15/20 anonim ***** válasza:
85%

Azt a pénzt rohadt könnyen ki lehetne termelni más, kevésbé fontos dolgokból is. Pl. stadionok, százszoros áron elvégzett pályázatok, jachtozás, stb.

Értem én mit akarsz mondani, de a hiányzó pénzeket jelenleg te az egyik legrászorulóbb forrástól akarod elvenni.

2023. ápr. 20. 11:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Orbán Viktor minden mással árulta el az országot. Pl. azzal, hogy nyíltan oroszpárti politikát folytat, elárulta a szövetségeseinket (NATO,EU), folyamatosan vétózik, gáncsol és emiatt már a V4-ek is szétestek. Mindenki unja, hogy a főni mindenhol az asztalra sz4rik. Közben szétverte a jogállamot és iszonyatmód meggazdagodott. Ukrajnával szemben meg pont nem sikerült úgy viselkedni, ahogy kellett volna. A szankcióknak pedig nem sok köze van ahhoz, hogy itthon rosszak a körülmények, az az elmúlt negyven év rossz gazdaságpolitikájának köszönhető, meg annak, hogy a hős FIDESZ eladta saját érdemként a konjunktúrát 2010 és 2020 között, és ahelyett, hogy a befolyó pénzeket szükséges és fontos dolgokra költötték volna, hízlalták a NER-t, aztán amikor már látszott, hogy be fog ütni a krach akkor még lapot húztak 19-re és kiköltekeztek a választások előtt, közben pedig olyan intézkedéseket hoztak amik bárki számára evidensen rosszak válságkezelésre aki életében hallotta a közgazdaságtan szót.
2023. ápr. 20. 11:30
 17/20 anonim ***** válasza:
89%

Valóban elárulta Magyarországot orbán, de nem ezzel a butasággal, amit összeirkáltál, hanem azzal, hogy a ruszki érdekeket a magyar nemzeti érdek fölé helyezte és putyin szolgája lett.

orbán viktor eltapsolta Magyarország EU-támogatásait, összehozta a magyaroknak az EU legnagyobb inflációját, legdrágább üzemanyagárait, az EU-átlag dupláját kitevő rezsiárakat, legdrágább élelmiszerárakat, a leggyengébb nemzeti valutává züllesztette a forintot, drága keleti hitelekre cserélte az olcsó nyugatiakat, az EU legkorruptabb országává züllesztett Magyarországot, stb.

Ez valóban haza- és nemzetárulás.

2023. ápr. 20. 11:48
 18/20 A kérdező kommentje:

Persze hogy lehetne más forrásból is elvenni, de nekem a legrászorulóbb a szegénységben élő magyarokat jelenti, nem egy olyan ország lakosságát, ami nem NATO és nem EU tag. Amennyiben Etiópába vagy Szudánba mennének ezek a segélyek, ugyanúgy felháborítana. Mert ott is háború van és sokan szenvednek, de jelenleg Magyarország nem áll úgy hogy ilyen összeggel segítse a háborúban álló Országokat.

És a németeknél mi indokolja a gazdasági visszaesést? Vagy a többi EU Országnak is Orbán Viktor volt a vezetője hogy mind a NER miatt ment most tönkre?

2023. ápr. 20. 11:49
 19/20 A kérdező kommentje:

Figyelj én nem védem az oroszokat, ha nekik is adtunk több milliárd Ft-os támogatást csak én nem tudok róla akkor az szintén hazaárulás.

Sorold fel kérlek hogy mivel követte el a hazaárulást az oroszokkal kapcsolatban IS, és hozzáírjuk AZT is a hazáruló listához!

De tételesen sorold fel, úgy ahogy én, hogy hozzá tudjuk írni.

Köszönöm a segítségédet!

2023. ápr. 20. 11:52
 20/20 anonim ***** válasza:
88%
#18: Nincs egy univerzumban a németek gazdasági visszaesése meg a miénk.
2023. ápr. 20. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!