Orbán Viktor elárulta az Országot azzal hogy Ukrajna érdekét előrébb helyezte a magyar érdektől?
Miről beszélsz? Húzd ki a fejed a seggedből. Fejts ki, mitől rosszak a szankciók. Pontosabban, mitől rosszabbak NEKÜNK a szankciók, mint bármelyik másik EU-s országnak? Mégis, valamilyen úton-módon nálunk érezteti legjobban a hatását, nálunk a legmagasabb az infláció, az egyik leggyengébb bérezés mellett.
Nem a szankciók rosszak, hanem a kormány.
Mitől rosszak a szankciók? Mert beleavatkozik a szabad kereskedelembe!
Ha valamit kedvezőbb áron tudok beszerezni Oroszországból akkor nyilván onnan veszem.
Ha a szankciók miatt ez nem lehetséges akkor az emeli az eladott termék árát, mivel beleépítik az árba.
Ki találta egyáltalán ezt ki, miért volt szükséges?
Én nem mondtam hogy nálunk érződik a legerősebben a hatása engem az nem érdekel! De EGYETLEN EGY EU Országnak se lenne szabadna gazdaságilag gyengítenie magát, azzal hogy szankciót hoz a kereskedelmre.
Ebben mi is részt vettünk, de az összes EU vezető elárulta a saját Országát, és egyben Europát!
"Mert beleavatkozik a szabad kereskedelembe!"
Az ársapkákkal mi újság?
Szerintem a magyar érdek az lett volna, hogy a szankciókat megakadályozzuk.
Minden egyes szankció gazdaságilag hátrányosan érinti Európát, és a gyenge Európa gyenge Magyarországot is jelent.
Ne akadályozzák az oroszokkal való kereskedelmet, mivel ha valamit drágábban tudunk beszerezni rontja Európa és hazánk versenyképességét. Ne adjuk Ukrajnának évente 77 milliárd forintos támogatást, amíg romokban a magyar a gazdaság!
Csak azok kapjanak minimális segélyt, akik háborús menekültek, de ne küldjünk ki olyan segélycsomagokat, amire itthon nagyon sok család számára igazán nagy segítséget jelentene!
Miért nem lehet Magyarország érdekéért dolgozni? Nyilván ebben az is benne van, hogy az se engedhető meg hogy Európa többi Országa rommá szankcionálja magát, mindent meg kellett volna tenni a szankciók megakadályozásáért!
#6 Annak nincs soks értelme hogy nagy egyetértésben megyünk tönkre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!