Fidesz szavazók! Mi is a baj a plakátokkal?
Figyelt kérdés
Nem akkor lenne béke, ha a ruszkik kivonulnának? Vagy oda se kellett volna menniük!? Mi ezen a háborúpárti? Valaki magyarázza már el nekem, mert nem értem!2023. ápr. 16. 18:56
1/20 anonim válasza:
Fideszesként én is azt mondom nem kellett volna az oroszoknak háborút indítaniuk, egyértelmű.
4/20 anonim válasza:
Ugyan az min harminc 1-2 évvel ezelőtt,csak már 'nem aktuális az egész'.
5/20 anonim válasza:
Én nem mondtam hogy baj van velük.
6/20 anonim válasza:
Ki mondja, hogy baj van a plakátokkal? Amúgy az amerikaik miért nem Kijevben vagy Moszkvában plakátolnak, hogy ruszkik haza, miért nálunk?
7/20 anonim válasza:
A plakátkampányt (amelyet mellesleg az amerikai nagykövetség indított közpénzekből) miért nálunk, Magyarországon indították? Az oroszok Ukrajnában vannak, nem itt. Ha az oroszokat haza akarják küldeni, akkor Ukrajnában kellene kihelyezni a plakátokat, cirill betűvel, nemde? Szerinted a magyarországi plakátkampány hatására az oroszok megszeppennek és szépen hazamennek? Ugye, hogy nem?! Akkor pedig mi értelme van?
9/20 A kérdező kommentje:
#7, ez az, hogy nem is tudnak róla. Akkor miért is zavarja a Fidesz szerint Oroszországot és miért háborúpárti?
2023. ápr. 16. 19:24
10/20 anonim válasza:
A fidesz antiszemita meg rasszista plakátjai zavartak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!