Ha Orbán szerint gyáva népnek nincs hazája, akkor miért várja el az ukránoktól, hogy megadják magukat?
Haj...
Nem azt mondja hogy adják fel, hanem hogy probáljanak ki egyezni.
Mert vagy 10000-ével haltak már meg civiljeik. Már mint ezt mondta egy ukrán párti. Linkelt még hozzá pár cikket, szoval nagy esélyel igaz.
De mi a népe Orbánnak meg Zelenszkinek?
Wiki szerint Z.
A Dnyipropetrovszki területen fekvő Krivij Rihben[13] született 1978-ban orosz nyelvű zsidó családba, egyetlen gyermekként.
Orbán meg egyesek szerint egy felcsúti cigánycsaládból származik.
Most akkor a zsidó és a cigány veszett össze?
3.
Azt nem értem ha orosz akkor hogy lett ukrán?
Ezt akartam mondani én is: orbán viktornak nincsen hazája - ezért helyesli, hogy másnak se legyen.
Neki nem hazája van, hanem csak uradalma és főnöke (moszkvában), akinek ő a helytartója.
Nekünk van hazánk - orbánnak nincsen. Ezért is téveszti össze gyakorta a Hazát önmagával, a bűnbandájával vagy a pereputtyával. Mivel nem tiszteli Magyarországot, folyton úgy beszél róla, mintha ő volna Magyarország - pedig ő csak egy orbán viktor nevű megélhetési politikus, nem egy ország.
Hát egy hazaáruló senki, akinek hazája sincsen, honnan is tudhatná, másnak miért fontos a sajátja? orbánnak köze nincs a hazaszeretet nevű érzéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!