Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán szerint gyáva népnek...

Ha Orbán szerint gyáva népnek nincs hazája, akkor miért várja el az ukránoktól, hogy megadják magukat?

Figyelt kérdés
Már többször hallottam a saját fülemmel, hogy azt mondta, hogy gyáva népnek nincs hazája. Most viszont a béke szent hírnökeként tünteti fel magát. Akkor most mi van, melyik álláspontja hihető?

2023. ápr. 19. 23:26
1 2 3 4
 11/34 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
82%

8-as.

Nem is azt mondtam hogy kivonulnának. Nagy esélyel kérnék azt a három már amugy is lebombázott részt, ahol amugy is többségben élnek az orosz szátmazásuak. Amiért SZERINTEM nem érné meg, még 10000 civil. De végül is, én nem vagyok ukrán, csinálják ha akarják. Már mint persze ha nekünk nem kell mellé fizetnünk.

2023. ápr. 20. 06:14
 12/34 anonim ***** válasza:
20%

"Nem azt mondja hogy adják fel, hanem hogy probáljanak ki egyezni."

Annak árán, hogy adják fel az országuk egy részét és hunyászkodjanak még meg egy csomó minden másban...

2023. ápr. 20. 06:19
 13/34 anonim ***** válasza:
74%
Minden háború tárgyalásokkal zárul, ez is azzal fog. Csak kérdés, hogy lesznek-e még az ukránok jobb pozícióban a tárgyalásokhoz, mint most. A kiszivárgott iratok alapján aligha. Ellenben addig is nekünk kell pénzelni a gyakorlatilag csődbe jutott ukrán államot.
2023. ápr. 20. 06:35
 14/34 anonim ***** válasza:
22%

[ma 06:35]: "Csak kérdés, hogy lesznek-e még az ukránok jobb pozícióban a tárgyalásokhoz, mint most."

- Merem remélni.

"A kiszivárgott iratok alapján aligha."

- Milyen kiszivárgott iratok?

"Ellenben addig is nekünk kell pénzelni a gyakorlatilag csődbe jutott ukrán államot."

- Oké, én benne vagyok.

2023. ápr. 20. 06:41
 15/34 anonim ***** válasza:
29%
1es én a lemondását szeretném hallani és a politikától való visszavonulását, szal' nem mindenkinek mondja azt, amit hallani akar :(
2023. ápr. 20. 06:41
 16/34 anonim ***** válasza:
80%

Az ukránok már bebizonyították, hogy nem gyávák. Szakértők szerint a frontvonal már nem fog lényegesen változni. Így nincs értelme további ezreket a halálba küldeni. Szép dolog a hősiesség és a hazaszeretet, de most már reálisan és felelősségteljesen kellene gondolkodnia az ukrán és orosz vezetésnek.

Orbán megérti az ukránokat, és elismeri a hősiességüket. A nyugattal van baja, akik nem sokallják még az áldozatok számát, és a 3.VH veszélyét elbagatelizálják.

2023. ápr. 20. 08:44
 17/34 anonim ***** válasza:
70%

[ma 08:44]: "Orbán (...) A nyugattal van baja, akik nem sokallják még az áldozatok számát, és a 3.VH veszélyét elbagatelizálják."

- Az oroszokkal miért nincs baja ennek a drága jó embernek?

2023. ápr. 20. 08:47
 18/34 anonim ***** válasza:
63%

#17:

Mert az oroszok nem kérnek tőlünk fegyverszállítást, és nem tartják vissza a nekünk járó pénzeket. Nem kritizálnak minket azért, mert itt állítólag nincs jogállam és nagy a korrupció. Valamint velük nem vagyunk egy unióban.

2023. ápr. 20. 09:05
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
[ma 09:05]: Az oroszoknál a barátságtalan országok listáján vagyunk.
2023. ápr. 20. 09:15
 20/34 anonim ***** válasza:
79%

#19:

És akkor mi van? Ezért kellene őket kritizálni? Ez csak arra a válaszuk, hogy megszavaztuk a szankciókat az EU-val együtt. Valamint a kormány kiállt Ukrajna területi egysége mellett. Ebben éppen nem értek egyet a kormányunkkal. Igenis Ukrajnának területeket kell feladnia, különben nem lesz béke. A kormány elmondjatná egyszer, hogyan is képzeli el konkétan a békekötést, de erre nem hajlandóak.

2023. ápr. 20. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!