A fideszeseknek tulajdonképpen mi bajuk van Dobrev Klárával?
#40. "Pontosan értem amit mondasz"
Láthatóan nem így van.
"Ráadásul az emberek többségéből nem semlegességet vált ki a DK, hanem kifejezetten ellenszenvet. Ennek pedig bizonyára oka van."
Dehogy is pubika, hiszen egész végig azt implikálod, hogy nEmTuDnAkRá mit mondani a fideszesek, azaz ok nélkül utálják, meg személyi alapon, meg nem adnak neki esélyt, meg a jó ég tudja, miket hordtál még itt össze. :))
Mellesleg itt már szándékosan összemosod a valaki által említett alkalmatlanságot az általános ellenszenvvel. Az alkalmatlanság nem bizonyítható, csak annyi a bökkenő, hogy bizalmi alapú eleve a tesztelése is. Értem, hogy te ezt úgy képzeled, hogy akkor sakk-matt fideszesek, de sajnos csak magadat teszed nevetségessé. Éppen ezért az is teljesen valid, ha az idézett kommentelő alkalmatlannak TARTJA, te szerencsétlen. Nem kell megmagyaráznia, hogy miért, egyszerűen így érez, és nem azért, mert buta lenne. :) Az ellenszenv is egy kategória ezzel, nyugodtan lehet az a véleménye bárkinek, hogy nem szavaz egy olyan, a beszédei alapján a saját szavazóit is retardáltnak néző óvónőre, akinek egyetlen politikai teljesítménye, hogy a kormányválságot előidéző bukott ex-miniszterelnök férje miatt tudjuk egyáltalán a nevét, ja meg mert egy elkobzott zsidó-villában élnek, az Apró-klán népnyúzó kommunista ténykedéseinek köszönhetően, a spontán privatizáció nyerteseihez "illő" módon, milliárdosként.
És hogy így érezzenek, ezt még a fogyatékos DK-s nyuggerek sem tudják tőlük elvitatni. :(
Én meg az a tag vagyok, aki röhög a DK-sokon, akik táborát szerintem te is erősíted (gyengíted). Soha az életben nem kerülhet hatalomra jelen formájában a DK, nem tolhatja előtérbe a feleségét Fletó, hogy megint ő irányítsa az országot a konyhából, és amíg ezzel próbálkoznak, össze is hozzák a kétharmados győzelmeket a Fidesznek, áldassék a nevük! :DD Ez rajtatok kívül mindenki számára nyilvánvaló, te meg állsz ott és csodálkozol, hogy dehát miért nem adnak neki esélyt...meg sem tudják indokolni, hogy miért nem adnak neki esélyt. 🤡
Elképesztően röhejes a gyermeki világképed, no offense.
"Láthatóan nem így van."
Nyilván. A te fejedben, ha nem ért valaki egyet az eszmefuttatásoddal, az nem érti. Mert úgy gondolod, hogy nálad az egyetemes igazság, az eszedbe sem jut, hogy hibás a logikád.
"Dehogy is pubika, hiszen egész végig azt implikálod, hogy nEmTuDnAkRá mit mondani a fideszesek, azaz ok nélkül utálják, meg személyi alapon, meg nem adnak neki esélyt, meg a jó ég tudja, miket hordtál még itt össze."
Nem implikálok semmit, ezért tettem fel a kérdést, amire bármilyen választ elfogadok. Amúgy se hiszem, hogy minden fideszes ugyanúgy gondolkodna.
"Az alkalmatlanság nem bizonyítható, csak annyi a bökkenő, hogy bizalmi alapú eleve a tesztelése is."
Épp ezért teljesen hibás kijelentés alkalmatlannak nevezni. Az lehet, hogy valaki nem bízik benne, de így kerek-perec tényként kijelenteni, hogy alkalmatlan, nevetséges. Hisz nem tudhatjuk. Ettől még nem kell bizalmat szavazni neki, de ilyen következtetéseket levonni enyhén szólva is egyszerű gondolkodásra vall.
"te szerencsétlen"
Hát igen, ez is sok mindent elmond rólad.
"nyugodtan lehet az a véleménye bárkinek, hogy nem szavaz egy olyan, a beszédei alapján a saját szavazóit is retardáltnak néző óvónőre, akinek egyetlen politikai teljesítménye, hogy a kormányválságot előidéző bukott ex-miniszterelnök férje miatt tudjuk egyáltalán a nevét, ja meg mert egy elkobzott zsidó-villában élnek, az Apró-klán népnyúzó kommunista ténykedéseinek köszönhetően, a spontán privatizáció nyerteseihez "illő" módon, milliárdosként."
Ki mondta, hogy nem lehet? Látod ez is egy vélemény, ez is egy indok, nem volt olyan nehéz leírni.
"Soha az életben nem kerülhet hatalomra jelen formájában a DK, nem tolhatja előtérbe a feleségét Fletó, hogy megint ő irányítsa az országot a konyhából, és amíg ezzel próbálkoznak, össze is hozzák a kétharmados győzelmeket a Fidesznek, áldassék a nevük! :DD Ez rajtatok kívül mindenki számára nyilvánvaló"
Rajtunk kívül? Hisz ez számomra is nyilvánvaló. A DK-sokon kívül igazából mindenkinek az.
"te meg állsz ott és csodálkozol, hogy dehát miért nem adnak neki esélyt"
Nem csodálkozom, csak kérdezem. Szerintem a többség egész egyszerűen Gyurcsány miatt elkönyvelte, hogy ez csak rossz lehet, akár tudat alatt is. De lehet egyéb indokokat is mondani, erről szólt a kérdés.
"Elképesztően röhejes a gyermeki világképed, no offense."
Szerintem neked pedig kissé gyengék az idegeid.
#42. Oké, ez meglepően korrekt válasz volt, köszi!
"Az lehet, hogy valaki nem bízik benne, de így kerek-perec tényként kijelenteni, hogy alkalmatlan, nevetséges. "
Itt azért felhívnám a figyelmed, hogy még akit te idéztél, az sem tett ilyet. A véleményét írta le, miszerint alkalmatlannak tartja. Ezt azért szabadjon már bárminemű bizonyítási kényszer nélkül megtennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!