Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszeseknek tulajdonképpen...

A fideszeseknek tulajdonképpen mi bajuk van Dobrev Klárával?

Figyelt kérdés
Nekem annyi, hogy Gyurcsány Ferenc felesége. De a fideszesek konkrétan miért gyűlölik? Kizárólag emiatt, vagy egyéb okokból is?

2023. ápr. 12. 15:00
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
#9: Akkor is. Orbánnak nem volt őszödi beszéde, de attől még pontosan tudom, hogy ugyanezeket ő is elmondhatná, amik abban a beszédben elhangzottak. Attól, hogy nem hangzik el egy hangfelvételen, hogy hazudnak, még teljesen nyilvánvaló számomra. Csak össze kell rakni, hogy mikor mit mondanak és mit, illetve miért tesznek.
2023. ápr. 12. 15:43
 12/44 anonim ***** válasza:
93%

Semmi bajom Gyurcsánynével, ő a Fidesz győzelmének egyik kulcseleme, még az ellenzéki előválasztáson is nyomtam rá egy voksot. :)

Igazából nem gyűlöli szerintem senki, nem tényező ez a nő egyszerűen. Azt sem tudnánk ma már, hogy kicsoda, ha nem pont annak a debil Ferinek a felesége lenne.

2023. ápr. 12. 16:12
 13/44 anonim ***** válasza:
0%

#2. "Miket mondott vagy tett, amiből ezt szűrted le?"

Ez nem így működik. Default alkalmatlan, amíg alkalmasságát nem bizonyítja. Azaz nem az alkalmatlanságot kell bizonyítani, hanem a rátermettséget. A választók döntöttek, az eredmény ismert.

2023. ápr. 12. 16:13
 14/44 anonim ***** válasza:
0%
#12 Köszi, hogy veismerzed, hogy az ellenzéki szavazók akkora férgek, hogy még le is szavaznak Dobrevre, hogy lehessen mondani hogy az ellenzék dk-s.
2023. ápr. 12. 16:14
 15/44 anonim ***** válasza:
0%
#14 Bocs, fidesz szavazók. Nagy a meleg. :D
2023. ápr. 12. 16:14
 16/44 anonim ***** válasza:
0%

#8. "Más: hogyan lehetne itthon elintézni a politikai konfliktusokat, ha a kormány már 13 éve semmibe vesz bármilyen ellenzéki kezdeményezést, sokszor csak azért is? Nyilván nem kell mindent elfogadni, de azt azért nem hiszem, hogy 13 év alatt ne lett volna egyetlen hasznos ellenzéki javaslat sem. Fordítva azért néha előfordul, hogy ellenzéki képviselők a kormánnyal együtt szavaznak."

Egyébként valóban nem sok, de volt olyan, hogy a Fidesz ellenzéki javaslatot fogadott el (pl. rendőrség, túlórapénz a keresőszavak). Olyan viszont tényleg volt, amikor a balok voltak kormányon, hogy csakazértsem ment át egyetlen fideszes javaslat sem. Amikor a Fidesznek ezt felróvod, tudd, hogy nem ő kezdte, hanem a mai ellenzék meghatározó részétől tanulta. Mellesleg a kétharmad épp arról szól, hogy akkora felhatalmazást adtunk nekik, hogy nyugodtan hozhatnak döntést egyedül is. Ezt akarta a nép.

2023. ápr. 12. 16:18
 17/44 A kérdező kommentje:
#13: A választók döntése és az alkalmasság két külön dolog. Ellenzékben nem lehet bizonyítani, hogy kormányon alkalmas lenne valaki. Annyit lehet tenni, hogy elmondja a programját és hogy mit, hogyan valósítana meg, amit az ember vagy jónak talál, vagy nem, illetve vagy elhiszi, vagy nem. Ez a default alkalmatlan, de meg se hallgatom dolog csak az emberi korlátoltságot és szűk látókört mutatja, de a kérdés nem erről szólt.
2023. ápr. 12. 16:19
 18/44 anonim ***** válasza:
49%
Nem vagyok fideszes, de nyilvánvalóan visszataszító politikus. Radikálisan magyarellenes, kommunista családból (nyilván ő is az, ahogy Gyurcsány is), nem magyar, hazaáruló, és úgy néz ki, mint egy férfi...
2023. ápr. 12. 16:22
 19/44 anonim ***** válasza:
0%

#11. "Orbánnak nem volt őszödi beszéde, de attől még pontosan tudom, hogy ugyanezeket ő is elmondhatná, amik abban a beszédben elhangzottak."

Lohohol. :D

Csakhát továbbra is ott van az az apró, szinte elenyésző különbség, hogy Ferinek *volt* őszödi beszéde...Viktornak meg *nem volt*. :D Az érved gyakorlatilag azt jelenti, hogy szerinted ugyanúgy fel lehetne háborodni Orbán miatt is, csak annyi kell hozzá, hogy mindenki nagyon erősen elképzeli, ahogy kiszivárog az ő őszödi beszéde. :DDDDD Elképesztő, milyen elmetrükkökben vagy, nagyon nevetek. :DD

2023. ápr. 12. 16:22
 20/44 A kérdező kommentje:

#16: A régi kormányoknak sem díjaztam ezt a hozzáállását.

"Mellesleg a kétharmad épp arról szól, hogy akkora felhatalmazást adtunk nekik, hogy nyugodtan hozhatnak döntést egyedül is."

Épp ezt mondom, hogy megteszik, csak mert megtehetik. Nem biztos, hogy az országnak jó. Itt most nem a Fideszt bírálom konkrétan ezzel, ha az általam preferált párt lenne hatalmon és ezt csinálnák, akkor azt is károsnak találnám.

2023. ápr. 12. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!