A fideszeseknek tulajdonképpen mi bajuk van Dobrev Klárával?
Semmi bajom Gyurcsánynével, ő a Fidesz győzelmének egyik kulcseleme, még az ellenzéki előválasztáson is nyomtam rá egy voksot. :)
Igazából nem gyűlöli szerintem senki, nem tényező ez a nő egyszerűen. Azt sem tudnánk ma már, hogy kicsoda, ha nem pont annak a debil Ferinek a felesége lenne.
#2. "Miket mondott vagy tett, amiből ezt szűrted le?"
Ez nem így működik. Default alkalmatlan, amíg alkalmasságát nem bizonyítja. Azaz nem az alkalmatlanságot kell bizonyítani, hanem a rátermettséget. A választók döntöttek, az eredmény ismert.
#8. "Más: hogyan lehetne itthon elintézni a politikai konfliktusokat, ha a kormány már 13 éve semmibe vesz bármilyen ellenzéki kezdeményezést, sokszor csak azért is? Nyilván nem kell mindent elfogadni, de azt azért nem hiszem, hogy 13 év alatt ne lett volna egyetlen hasznos ellenzéki javaslat sem. Fordítva azért néha előfordul, hogy ellenzéki képviselők a kormánnyal együtt szavaznak."
Egyébként valóban nem sok, de volt olyan, hogy a Fidesz ellenzéki javaslatot fogadott el (pl. rendőrség, túlórapénz a keresőszavak). Olyan viszont tényleg volt, amikor a balok voltak kormányon, hogy csakazértsem ment át egyetlen fideszes javaslat sem. Amikor a Fidesznek ezt felróvod, tudd, hogy nem ő kezdte, hanem a mai ellenzék meghatározó részétől tanulta. Mellesleg a kétharmad épp arról szól, hogy akkora felhatalmazást adtunk nekik, hogy nyugodtan hozhatnak döntést egyedül is. Ezt akarta a nép.
#11. "Orbánnak nem volt őszödi beszéde, de attől még pontosan tudom, hogy ugyanezeket ő is elmondhatná, amik abban a beszédben elhangzottak."
Lohohol. :D
Csakhát továbbra is ott van az az apró, szinte elenyésző különbség, hogy Ferinek *volt* őszödi beszéde...Viktornak meg *nem volt*. :D Az érved gyakorlatilag azt jelenti, hogy szerinted ugyanúgy fel lehetne háborodni Orbán miatt is, csak annyi kell hozzá, hogy mindenki nagyon erősen elképzeli, ahogy kiszivárog az ő őszödi beszéde. :DDDDD Elképesztő, milyen elmetrükkökben vagy, nagyon nevetek. :DD
#16: A régi kormányoknak sem díjaztam ezt a hozzáállását.
"Mellesleg a kétharmad épp arról szól, hogy akkora felhatalmazást adtunk nekik, hogy nyugodtan hozhatnak döntést egyedül is."
Épp ezt mondom, hogy megteszik, csak mert megtehetik. Nem biztos, hogy az országnak jó. Itt most nem a Fideszt bírálom konkrétan ezzel, ha az általam preferált párt lenne hatalmon és ezt csinálnák, akkor azt is károsnak találnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!