Az MZP fanatikusok miért gondolják azt, hogy tulajdonképpen csak a Dk-s és a Fideszesek utálták meg MZP-t?
Figyelt kérdés
Az elmúlt pár napban még az eddig semleges szavazók is többen ellene fordultak. Értem én, hogy mindenáron leakarjátok váltani Orbánt, de legalább vakok ne legyetek már. Napról napra egyre jobban süllyed le, semmivel sem különb Orbántól. Most mutassa meg igazából, hogy milyen ember is valójában...2021. okt. 11. 21:59
1/3 anonim válasza:
Kampány van, lesz ez még durvább is, főleg jövő áprilisban..
2/3 anonim válasza:
Ez attól függ, mit akarsz látni. Az én környezetemben a DK szimpatizánsok utálják, a pártszimpátia nélküliek egyre többen rajonganak érte.
3/3 anonim válasza:
Az én környezetemben a DK utálja, jobban mint a Fideszesek. A Fideszesek úgy vannak vele, hogy Gyurcsány úgysem endgedi, hogy győzzön. Bizonyítsuk be nekik, hogy tévednek és szavazzuk meg MZP-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!