A balosok miért nem tudják feldolgozni, hogy a társadalomban van igény a homofóbiára?
Figyelt kérdés
Itt a fórumon is örökké lepontozzák azokat, akik kritizálni merik az LMBTQ-t és kollektíven ostobának minősítenek mindenkit. Azért valljuk be, hogy a legtöbb ember viszolyog az ilyesmitől, főleg az idősebbek még nem olyan közegben szocializálódtak, ahol ez lett volna a divat. Minél jobban tiltanak valamit, annál inkább lesz rá ellenreakció is. Teljesen normális, hogy ez az ellenérzés létezik és bizony testet is ölt.2023. márc. 28. 23:03
201/222 A kérdező kommentje:
Több, mint 200 hozzászólás, ennyit még egyetlen kérdésemre sem kaptam. Ez is bizonyítja, hogy igenis érdekli az embereket a téma és a magyar társadalom egyik része szerencsére még nem nyalta be az LMBTQ propagandát. 😉
2023. márc. 29. 22:14
202/222 anonim válasza:
"Több, mint 200 hozzászólás, ennyit még egyetlen kérdésemre sem kaptam. "
Huuu, orias orom lehet akkor most sivar eletedben! Gyorsan unnepeld meg: irj ki meg egyet :D
203/222 anonim válasza:
"igenis érdekli az embereket a téma" Mi, hogy vannak olyan primitív alakok akik a szexualitásuk alapján ítélnek meg másokat? Érdekel, mert fel nem foghatom hogy lehet ennyire sötét valaki.
204/222 anonim válasza:
Amúgy mi a halálért kellett kitörölni pl. azt a válaszomat, amiben az ópiátlobbit hoztam példaként? Tényt írtam le. Nem moderátorok vannak itt, hanem cenzorok.
205/222 A kérdező kommentje:
Amúgy nem sivár az életem és vannak más jellegű céljaim is, amikkel haladok azért. Ez az LMBTQ-val szembeni kritikus hozzáállás valószínű azért van bennem, mert gyerekkoromban sok időt töltöttem nagypapámmal és tudtam, hogy őt mindig a meleg témával lehetett felbosszantani. De úgy látom a társadalom szintjén is sok emberben hasonló érzelmek törnek fel.
2023. márc. 29. 22:33
206/222 anonim válasza:
"Amúgy nem sivár az életem és vannak más jellegű céljaim is, amikkel haladok azért. "
Szerintem en is valami ilyesmivel vedekeznek, ha ilyen sivar lenne az eletem.
Amugy meg koszi a beismero vallomast, hogy csak masokat bosszantani jarsz a gyakorira. Ennyire sivar eletet... Hogy birod ki?
207/222 anonim válasza:
204 a modik azokat a bejegyzeseket torlik, amikre panasz, jelentes erkezik. Gondolod hogy vegigolvassak ezt a sok suletlenseget, amit ide gyartunk nap mint nap, mi felhasznalok?
208/222 anonim válasza:
Szegényt konteósnak nevelték, ő meg az is akar maradni. Egyszóval: fejlődésképtelen. Tipikus internetes troll, kb mint a SP wow-os epizódjában
209/222 anonim válasza:
" "Amúgy nem sivár az életem és vannak más jellegű céljaim is, amikkel haladok azért. "
Qanon tüntentésre már van jelmezed?
210/222 anonim válasza:
*207
Képzelje azt, hogy felbosszantott minket, és akkor abbahagyja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!