A magyar társadalomban mindig lesz igény a gyűlölködésre?
Figyelt kérdés
Szerintem már mindegy ki van hatalmon, úgyis muszáj valamilyen társadalmi csoportba belekötnie, mert a buta emberek egyszerűen igénylik az ellenségképet.
Most a melegek, romák, migránsok vannak célpontban, de ha a mostani ellenzékiek kerülnek hatalomra majd valószínű jönnek a történelmi egyházak és a határontúli magyarok.
2021. aug. 10. 21:40
1/10 anonim válasza:
Amig van kit gyulolni, addig biztos lesz :)
2/10 anonim válasza:
A fehéreket nagyon utálják mindenhol.
4/10 anonim válasza:
A világ minden részén van gyűlölködés valamilyen formában. "Kell" egy ellenség, még akkor is ha az nem kézzelfogható dolog.
5/10 anonim válasza:
A gyűlöletnél nincs hatékonyabb összekovácsoló erő, mert az önbizalomhiányos emberek szublimálhatják benne a frusztrációjukat (nem azért nem találok, mert az iskolát magasról lesz*rtam, hanem mert elveszik előlem a pirézek stb.), és mást okolhatnak a szerencsétlenségükért.
6/10 anonim válasza:
*nem azért nem találok munkát (5-ös vagyok)
8/10 anonim válasza:
Így volt, így lesz... (A gyülölködés
)
9/10 anonim válasza:
Ezen én is agyaltam már sokat. Ha talán kicsiben kezdené ez a társadalom felismerni, hogy ez mire jó, mivel jár, mit-hogyan kellene másként, és nem gyűlölködni-, valamint valahogyan példát mutatni erre, akkor lehet, hogy lenne pozitív irányú elmozdulás, hogy nem feltétlen mindenki vevő ezekre a tevékenységekre.
10/10 anonim válasza:
Nem magyar jelenség, ilyen az emberi alaptermészet. A különbség az, hogy jobb helyeken a politikusok tompítani igyekeznek ezt, míg nálunk a fidesz kifejezetten a gyűlöletre építi a politikáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!