Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosok miért nem tudják...

A balosok miért nem tudják feldolgozni, hogy a társadalomban van igény a homofóbiára?

Figyelt kérdés
Itt a fórumon is örökké lepontozzák azokat, akik kritizálni merik az LMBTQ-t és kollektíven ostobának minősítenek mindenkit. Azért valljuk be, hogy a legtöbb ember viszolyog az ilyesmitől, főleg az idősebbek még nem olyan közegben szocializálódtak, ahol ez lett volna a divat. Minél jobban tiltanak valamit, annál inkább lesz rá ellenreakció is. Teljesen normális, hogy ez az ellenérzés létezik és bizony testet is ölt.

2023. márc. 28. 23:03
 191/222 anonim ***** válasza:
89%

Mi az, hogy Ti? Itt nincs egységes narratíva (én még csak baller sem vagyok), mint a szélsőjobbnál, ahol a szektavezér kiadja, hogy miket kell írni.

Géczy fizikus volt, aztán konteós lett öregkorára. Azért hoztam fel példának, mert attól, hogy valaki mérnök vagy fizikus, még nem lesz kompetens ebben a témában.

2023. márc. 29. 21:51
 192/222 anonim ***** válasza:
22%

Bugris, a tudósok senkinek az oldalán sem állnak, mert a tudomány nem pártáállás kérdése.

Érdekes miután megjelent az LMBTQ mozgalom hirtelen mindenki meggyógyult legalábbis azok közül akiket ez a mozgalom képvisel.Az amerikai egyetemeket

sajnos megszállta a szélsőbal ezt mindenki tudja aki foglalkozik vagy érdekli valamennyire a felsőoktatás.

2023. márc. 29. 21:52
 193/222 anonim ***** válasza:
84%

#193 Jártál te má amerikai felsőoktatási intézményben? Vagy csak magyarban.

De azt is elárulhatnád, hogyba ekkora hatalma volt az lmbtqnak a hetvenes években akkor hogy lehet hogy az usaban évekig tombolt a hiv járvány mire a kormány tett valamit. Ehhez hogy nem voltak elég erősek? Ha már megvették az összes tudományos társaságot.

2023. márc. 29. 21:54
 194/222 anonim ***** válasza:
83%
Persze, a valódi tudományt azt valamilyen eldugott jobber konteós oldalon kell keresni, mert a PhD-s tudósokat mind megvették kilóra :DDDD
2023. márc. 29. 21:57
 195/222 anonim ***** válasza:
87%
" társadalomban van igény a homofóbiára?" Már maga a kérdés is képtelenség. Igény a primitív szemléletmódra?, Nem igény kérdése: van az a csőcselék réteg aki homofób. Mindig is volt, mindig is lesz az a fajta ember aki célpontot keres, mert a saját életével nem tud mit kezdeni, és kell neki valami amin őrjönghet - inkább mint hogy szembenézzen saját szart sem érő , semmirevaló létezésével.
2023. márc. 29. 21:59
 196/222 anonim ***** válasza:
83%

" #193 Jártál te má amerikai felsőoktatási intézményben? Vagy csak magyarban."

Dehogy járt, nyolcadikban megkapta a kegyelem kettest bioszból, aztán letette a szakmunkásvizsgáját

2023. márc. 29. 22:00
 197/222 anonim ***** válasza:
78%

#193 Persze, nincs, akkor csak véletlenül szajkózzátok ugyanazt, mintha robotok lennétek :)

Nem tudom, ki az a Géczy, és nem is érdekel. Nem én kezdtem el verni a mellemet bármilyen végzettségre. Nem én jöttem azzal, hogy aki nem ért velem egyet, az egy műveletlen, analfabéta, 9 IQ-s, 8 osztályt sem végzett fogatlan büdös paraszt.

2023. márc. 29. 22:00
 198/222 anonim ***** válasza:
65%

Dehogy járt, nyolcadikban megkapta a kegyelem kettest bioszból, aztán letette a szakmunkásvizsgáját

A személyeskedésedből ítélve magadból indulsz ki mondjuk legalább kiderül mennyire vitaképtelen ember vagy.

2023. márc. 29. 22:06
 199/222 anonim ***** válasza:
56%

"Mindig is volt, mindig is lesz az a fajta ember aki célpontot keres, mert a saját életével nem tud mit kezdeni, és kell neki valami amin őrjönghet - inkább mint hogy szembenézzen saját szart sem érő , semmirevaló létezésével."

"Dehogy járt, nyolcadikban megkapta a kegyelem kettest bioszból, aztán letette a szakmunkásvizsgáját"

Liberális empátia.

2023. márc. 29. 22:07
 200/222 anonim ***** válasza:
88%

De mit lehet arra mondani, ha valaki inkább vidéki sufnidoktoroknak hisz, akik talán a diplomájukat is a feketepiacon vették, mint az évtizek óta tartó szakmai konszenzusnak?

Vannak oltásellenes orvosok is, de az orvosok többsége mégsem antivaxxer. De a hívők érthető okokból inkább az előbbieknek hisznek, mert azt mondják amit hallani akarnak

2023. márc. 29. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!